Συντελεστές

Μπαφαλούκας Άρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως σκηνοθέτης στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στην διαφήμιση και στο θέατρο.

He was born in Athens, where he works as a director in cinema, television, advertising and theatre.

Φιλμογραφία / filmography:

Το Ποτάμι / The River, 1995
Blackout, 1999
Whirugig, 1999
See no evil, 2001
Το όνομα Μπαφαλούκας Άρης εμφανίζεται στις παρακάτω ταινίες
Τίτλος Έτος Ιδιότητα
Η Αυλή 2017 Σκηνοθεσία
0+Μηδέν θετικό 2004 Σκηνοθεσία, Σενάριο
See No Evil 2001 Σκηνοθεσία, Σενάριο
Σβούρα 1999 Σκηνοθεσία, Σενάριο