"Μικρή, μικρή μου αγάπη" - Αρχείο

Η εκπομπή «Μικρή, μικρή μου αγάπη» εγκαινιάζει μια σειρά, ραδιοφωνικού τύπου, συνεντεύξεων με σκηνοθέτες ταινιών μικρού μήκους. Με άξονα μία ταινία μικρού μήκους την οποία δημιούργησαν, η εκπομπή, αποσκοπεί σε μια εφ' όλης της ύλης ανάλυση, σχετικά με την ταινία αλλά και με αναφορές σε κινηματογραφικής φύσεως θέματα και απόψεις. Οι εκπομπές ντύνονται μουσικά με βάση τις επιλογές του κάθε φιλοξενούμενου σκηνοθέτη. Συνδεδεμένη η κάθε εκπομπή με την ταινία που την αφορά και η οποία αναρτάται στον κινηματογράφο μας αποτελεί μια καινοτομία στο χώρο της μικρής ταινίας και παράλληλα, πιστεύουμε, μια μόνιμη και διαχρονική δυναμική για όλους εσάς, που αγαπάτε πραγματικά την μικρού μήκους ταινία. 

Μπορείτε ν' ακούσετε πρώτα την εκπομπή διαλέγοντας από την παρακάτω λίστα και μετά να δείτε την ταινία στον κινηματογράφο μας αλλά λειτουργεί θαυμάσια και το αντίστροφο. Καλή θέαση αλλά και καλή ακρόαση. Κ.Χ.

Εκπομπή 1η: "Έλα να σου πω". Συνέντευξη με την σκηνοθέτιδα Κατερίνα Φιλιώτου. Διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά.

Η Κατερίνα Φιλιώτου μιλάει με τον Κυριάκο Χατζημιχαηλίδη για την μικρού μήκους ταινία της "Έλα να σου πώ" εφ' όλης της ύλης. Με αποσπάσματα από την ταινία και παρέα με μουσικές επιλογές της Κατερίνας, σας προσκαλούμε στην πρώτη ραδιοφωνική μας εκπομπή, εγκαινιάζοντας τη σειρά "Μικρή, μικρή μου αγάπη". Καλή σας ακρόαση! 
Σημ: Μπορείτε να δείτε την ταινία ΕΔΩ και μετά ν΄ ακούσετε την εκπομπή ή και το αντίθετο.

Ακούστε την εκπομπή