(απαραίτητο για την ψηφοφορία των ταινιών)
(απαραίτητο για το σχολιασμό των ταινιών)
Έτος παραγωγής

Καταχώρηση ταινίας - βοήθεια

Καταχώρησε τις ταινίες σου στη μοναδική
ελληνική βάση δεδομένων για την μικρού μήκους ταινία
τώρα μόνο με 50,00 ευρώ ανά ταινία για πάντα


www.shortfilm.gr

(Κάνε κλικ εδώ για την φόρμα εισαγωγής στοιχείων)ΜΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ SHORTFILM:

Το shortfilm.gr είναι ένα πρωτοποριακό έργο που δημιουργήσαμε, το 2001, με αγάπη και σεβασμό για την ελληνική ταινία μικρού μήκους. Είναι η μοναδική και μεγαλύτερη βάση δεδομένων για τις ελληνικές ταινίες μικρού μήκους και περιλαμβάνει ολόκληρη την λίστα των παραγωγών που έγιναν στη χώρα μας από το 1939 μέχρι και σήμερα. Έχει καταχωρημένους 4965 τίτλους ταινιών, με ελεύθερη πρόσβαση στα δεδομένα και τα στοιχεία των ταινιών.

Αποτελεί χρηστικό εργαλείο για κάθε «μικρομηκά» και φίλο του κινηματογράφου, σημαντική πλοήγηση για κάθε κινηματογραφιστή και μελετητή, ενδιαφέρουσα περιήγηση για όλους τους σινεφίλ, ευχάριστο ταξίδι για τον καθένα μας.

Γιατί να λείπεις από την σημαντικότερη παρέα των «μικρών» ταινιών;
Έχεις λόγους να είσαι εδώ!
Μη χάνεις χρόνο!
Γίνε κι εσύ μέρος της ιστορίας της ελληνικής ταινίας μικρού μήκους!


Η ευέλικτη και σύνθετη μηχανή αναζήτησης (την βλέπεις ήδη αριστερά) δίνει όχι μόνο απλά αποτελέσματα αλλά και πολυδιάστατους συνδυασμούς αποτελεσμάτων με τέτοιον τρόπο και σε τέτοιο βαθμό που κάνει την βάση δεδομένων μας να είναι σημαντική όχι μόνο στον παρόντα χρόνο αλλά και σε όλο το φάσμα του μέλλοντος. Με ονομαστικό αρχείο-ευρετήριο, βιογραφικά σκηνοθετών και συντελεστών, φωτογραφικό υλικό, αφίσες, τρέιλερ, μουσική και πολλά άλλα, το shortfilm.gr είναι το μεγαλύτερο portal για τις ελληνικές «μικρές» ταινίες, που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς!

Βραβευμένο το 2003 από τα διεθνή βραβεία Mobius, αποτελεί σημαντικότατη πολιτιστική παρακαταθήκη, και χαρακτηρίζεται, πλέον, ως το «σπίτι» της ελληνικής μικρού μήκους ταινίας.

Δεν υπάρχει, παγκοσμίως, ανάλογη βάση δεδομένων που να συγκεντρώνει και ταυτόχρονα να διασώζει το σύνολο της παραγωγής των μικρού μήκους ταινιών μιας χώρας, από την παλαιότερη μέχρι την πιο σύγχρονη. 

ΚΟΣΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Το κόστος καταχώρησης ή συμπλήρωσης κάθε τίτλου ταινίας είναι πενήντα (50,00) ευρώ άπαξ και για πάντα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Για περισσότερους από τρεις τίτλους η καταχώρηση γίνεται με το ελάχιστο κόστος των εβδομήντα (70,00) ευρώ ανεξάρτητα από τον αριθμό των ταινιών σου.
 Έτσι μπορείς να καταχωρήσεις ΟΛΟΥΣ τους τίτλους των ταινιών σου ή να συμπληρώσεις οτιδήποτε θελήσεις σε όσους είναι ήδη από πριν καταχωρημένοι με το ελάχιστο αυτό ποσό.  

ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ:

Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 
 1. Συμπλήρωση της φόρμας-αίτησης καταχώρησης (με ιδιαίτερη προσοχή στα υποχρεωτικά πεδία). Η ίδια η φόρμα θα σε καθοδηγήσει ώστε να μη γίνει τίποτε λάθος.
 2. Ακολουθείς τον ακόλουθο τρόπο πληρωμής:
  ***) Κατάθεση του ποσού των 50 ευρώ (ή των 70,00 ευρώ στην περίπτωση περισσότερων από τρεις ταινίες) στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στο λογαριασμό της t-shOrt, IBAN: GR5701720980005098075405098, με την σημείωση "Καταχώρηση ταινίας-ταινιών στο shortfilm.gr/Τίτλος-οι / Όνομα και επώνυμο". Στη συνέχεια στείλε μας με email στο info@t-short.gr το νούμερο με την κατάθεση, τους τίτλους των ταινιών τις οποίες αφορά η κατάθεση, και την ταχυδρομική σου διεύθυνση ώστε να σου αποστείλουμε την απόδειξη πληρωμής,
 3. Αποστολή με wetransfer ή όποια άλλη σελίδα μεταφοράς μεγάλου όγκου δεδομένων στο info@t-short.gr των παρακάτω: 
 • (τουλάχιστον) πέντε φωτογραφίες (τέσσερις από την ταινία συνοδευόμενες και από σχετική λεζάντα και μια του σκηνοθέτη)
 • (προαιρετικά) αφίσα της ταινίας
 • (προαιρετικά) τρέιλερ ή video clip της ταινίας
 • (προαιρετικά) μουσικό απόσπασμα της ταινίας
 • (προαιρετικά) making of της ταινίας
 • (προαιρετικά) ό,τι άλλο υλικό που αφορά στην ταινία και επιθυμείς να εμφανίζεται στο site
Μπορείς βεβαίως να μας τα στείλεις και σε cd/dvd, ταχυδρομικά στη διεύθυνση: t-shOrt-Χατζημιχαηλίδης Κυριάκος, Πλαταιών 39, Κεραμεικός 10435, Αθήνα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ταινίες πέραν της μίας πρέπει να αφορούν στον ίδιο σκηνοθέτη.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΑΣ:

Στην περίπτωση που έχει ήδη καταχωρηθεί κάποια από τις ταινίες σου στο παρελθόν και θέλεις να συμπληρώσεις τα δεδομένα της, επανέλαβε την παραπάνω διαδικασία ΣΑΝ να είναι καινούρια καταχώρηση.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ SITE:

Κάθε νέα καταχώρηση καθώς και οι ανανεώσεις των δεδομένων θα εμφανίζονται στο shortfilm.gr σε σύντομο διάστημα μετά την υποβληθείσα αίτηση αλλά κυρίως μετά την παραλαβή των δεδομένων.


Καλώς ήρθες στην μοναδική βάση δεδομένων που θα σε έχει πάντα παρόντα
στην μεγάλη οικογένεια των μικρομηκάδων της Ελλάδας.

Καταχώρησε τις ταινίες σου τώρα
(Κάνε κλικ εδώ για την φόρμα εισαγωγής στοιχείων)


Από την t-shOrt