Αναζήτηση Ταινίας

Τίτλος

Όνομα συντελεστή

Ιδιότητα συντελεστή

Σύνοψη

Χρώμα

Κατηγορία

Διάρκεια

Format

Έτος παραγωγής

Από Έως

Φωτογραφίες

Μουσική

Downloads

Μάθε πώς θα καταχωρήσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!
Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας εδώ


22/4/2017 - ΑΝΔΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ_ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του νέου video art project σε παραγωγή της Studio Bauhaus και σε σκηνοθεσία-σενάριο Παντελή Μάκκα, αναζητούνται άνδρες χορευτές και ηθοποιοί με απαιτητικές κινησιολογικές γνώσεις και δυνατότητες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (1 μέρα), και τον Μάιο θα πραγματοποιηθούν 5 πρόβες με την χορογράφο του project, Αγγελική Στελλάτου. Οι πρόβες, και το γύρισμα, θα λάβουν μέρος στην Αθήνα.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο filmcasting.cvs1@gmail.com


20/4/2017 - Ζητείται Μοντέρ για στούντιο TV

Ζητούνται μοντέρ με γνώσεις 3D για μαγνητοσκοπημένες εκπομπές.
praisebell@gmail.com


10/4/2017 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Ζητούνται μοντέρ/έντιτορ (με γνώσεις vfx, color correction, color grading), κινηματογραφιστής, ενδυματολόγος, μακιγιέρ και μουσικός, για δημιουργία portfolio και απόκτηση γνώσης και εμπειρίας, άνευ αμοιβής. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληροφορίες: audiofleap@gmail.com


10/4/2017 - ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ -
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ για ταινία horror μικρού μήκους, η οποία θα γυριστεί τέλος Αυγούστου - εντός Αθηνών και τα γυρίσματα θα κρατήσουν 5 ημέρες. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΗ + έξοδα μετακίνησης και σίτισης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν δείγματα δουλειάς τους στο παρακάτω e-mail : gourgiof.d.1@gmail.com


9/4/2017 - Κοπέλες για φιλμς μικρού μηκους

Ζητούνται εμφανίσιμες κοπέλες 18-35 ετών, που μένουν στην περιοχή της Αττικής, αδύνατες ή κανονικού βάρους, με γνώση της Αγγλικής γλώσσας, για συμμετοχή σε φιλμς μικρού μήκους. Παρακαλώ στείλτε απαραίτητα πρόσφατες φωτογραφίες προσώπου (1 ανφας και 1 προφιλ) και σώματος(2), καθώς και 2 φωτογραφίες σώματος και τις ερωτήσεις σας, στο email : akxarbas@hotmail.com


6/4/2017 - Ζητούνται ηθοποιοί για σκηνή σε δικαστήριο εποχής 1945

Ζητούνται ηθοποιοί για μία σκηνή ταινίας εποχής τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο 08-04-2017. Πρόκειται για σκηνή δίκης, η οποία διαδραματίζεται το 1945 μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς.
Συγκεκριμένα ζητούνται:
1. Μία αδύνατη μελαχρινή/καστανή γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 40-50 ετών για να ερμηνεύσει την κλαίουσα μάνα του κατηγορουμένου.
2. Τρεις γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 20-50 ετών για να ερμηνεύσουν γυναίκες που θα βρίσκονται στο ακροατήριο του δικαστηρίου.
3. Δέκα άνδρες ερμηνευτικής ηλικίας 20-50 ετών για τους ρόλους των δικαστών καθώς και ανδρών που θα βρίσκονται στο ακροατήριο του δικαστηρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν φωτογραφία, email, τηλέφωνο και βιογραφικό στο petrafilmdirector@gmail.com και theodoro.evangeloudis@gmail.com T. 6972080441
Σημείωση: Υπάρχει η δυνατότητα μακιγιάζ γήρανσης οπότε θα γίνουν δεκτοί και ηθοποιοί μικρότερης ηλικίας.


6/4/2017 - Μοντάζ, Ηχοληψία, Μιξάζ

Αναλαμβάνω το μοντάζ, την ηχοληψία και το μιξάζ της ταινίας σας, με δικό μου εξοπλισμό. Μένω στην Αθήνα, αλλά μπορώ να εργαστώ και εκτός Αθηνών, αν καλύπτετε τη μεταφορά και τη διαμονή. Φιλικές τιμές. Σε ειδκές περιπτώσεις, αν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ταινία σας και έχω ελεύθερο χρόνο, ίσως μπορώ να συμμετάσχω δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρεστε, στείλτε μήνυμα στη διεύθυνση nocturnal-films@hotmail.com


3/4/2017 - "Those who dance" - ψάχνω χορεύτρια

Hello everybody,
My name is Cecile, I'm French but live in Athens. I'm preparing a short film shooting (partly in Athens) and I'm looking for a dancer (female, around 20-30years old, with a bit of dancing experience). I speak a bit of greek (but I'm still learning), that's why I'd like someone who can speak a little english.
Of course, all expenses will be taken in charge, but as I can't pay further than this, this will be a voluntary work. Mail me so we can directly exchange on the project, tell you a bit more about it and hopefully, get you interested enough to come on board !
Thank you in advance for your response,
Cecile P
e-mail: cecpyt@hotmail.com


Καταχωρίστε την αγγελία σας


Τίτλος

Αγγελία


Γράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε*

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.