(απαραίτητο για την ψηφοφορία των ταινιών)
(απαραίτητο για το σχολιασμό των ταινιών)
Έτος παραγωγής
Μάθε πώς θα καταχωρήσεις ή θα διορθώσεις την ταινία σου στη μοναδική ελληνική βάση δεδομένων για τη μικρού μήκους ταινία!

Αρχείο Ταινιών Σύνολο ταινιών 4329 (από το 1939 έως σήμερα)

Πηγές του αρχείου

1939-1992: Λεξικό ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Αλίντας Δημητρίου
1993-σήμερα: Κατάλογοι φεστιβάλ, δημόσιες προβολές, κ.λπ., έρευνα Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης

Αν είσαι δημιουργός, γίνε μέλος μας και καταχώρησε ή διόρθωσε την ήδη καταχωρημένη ταινία σου.
Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα, στείλε μας e-mail.

Τίτλος Σκηνοθέτης Κατηγορία Έτος Διάρκεια Χρώμα Format
Έρχεται η μέρα που ο Γιάννης, μαθητής της Γ’ Λυκείου, αποφασίζει να πει στην Άννα, τη συμμαθήτριά του, ότι του αρέσει. Τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν εκείνη την ημέρα βρίσκει το σχολείο υπό κατάληψη και την Άννα εντός. Ένα μισοσβησμένο graffiti και ένα πιεστικό δελτίο ειδήσεων εμπλέκονται στην ιστορία και την μπερδεύουν. Υπέρ ή κατά; \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Κατάληψη Χαντζής Αλέξανδρος Μυθοπλασία 2009 17' Έγχρωμη 35 χιλ.
\nO Αντώνης πρέπει να γυρίσει γρήγορα σπίτι του. H Ευτυχία είναι κολλημένη στην κίνηση. Μια ιστορία για μια σχέση αλληλοεξάρτησης. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Κι εγώ για μένα Γρηγοράκης Τζώρτζης Μυθοπλασία 2009 19' Έγχρωμη 35 χιλ.
Κόκκινη άμμος Φιλίππου Δημήτρης Μυθοπλασία 2009 17 Έγχρωμη video
Η αλήθεια και η δύναμη των συναισθημάτων στο χώρο και στο χρόνο!\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Κόκκινο Πιπέρι Ζώτου Αθηνά 2009 13' video
Κυψέλη Ομάδα Ντοκιμαντέρ Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων 2009 Ντοκιμαντέρ 2009 29 Έγχρωμη video
O μικρός Αλέξανδρος ζει με τον πατέρα του. Μετά τη Μεγάλη Καταστροφή θέλει να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του. Άλλωστε είναι η μόνη κλωστή που τον συνδέει με τη μνήμη από το παρελθόν... \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Λήθη Τζάφκας Γαβριήλ Μυθοπλασία 2009 17' Έγχρωμη 35 χιλ.
Η ταινία διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που διαδραματίζεται στην Τήλο το 1522, όταν τα νησιά του Αιγαίου μαστίζονταν από τις επιδρομές των Σαρακηνών πειρατών. Σε μια τέτοια επιδρομή, που κατέληξε σε ναυάγιο, η Μαρία, γυναίκα ενός σκληροτράχηλου βοσκού, βρίσκει σε μια ερημική ακτή τον μοναδικό επιζώντα. Τον σώζει από βέβαιο θάνατο και τον κρύβει από τον άντρα της και τους υπόλοιπους βοσκούς. Πολύ γρή-γορα αναπτύσσεται μεταξύ τους μια αλλόκοτη σχέση με μια απρόσμενη κατάληξη. \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Μαρία Σαράντος Θανάσης Μυθοπλασία 2009 27' Έγχρωμη 35 χιλ.
Όταν ο εραστής της γυναίκας του David προσπαθεί να τον βγάλει  από την μέση, ο  David αναγκάζεται να ζητήσει  την βοήθεια του αδελφού του. Όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζει. \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Μαύρο νερό Φραγκόπουλος Κωνσταντίνος Μυθοπλασία 2009 30᾽ Έγχρωμη 35 χιλ.
      Ο Κώστας -επάγγελμα εναερίτης- κάνει αναρρίχηση στην Πάρνηθα και μαθαίνει από το κινητό την αναγγελία του γάμου της αδερφής του.  
      Η  μεγάλη προσμονή του για το γεγονός και για να εκδηλώσει την χαρά του σε όσους περισσότερους μπορεί, τον ωθεί να κατέβει με σκοινί από τον Πύργο του Πειραιά (το ψηλότερο κτήριο στην πόλη), και κρεμάμενος στο κενό με πανό στα πόδια του, αναστατώνει  το μεγάλο λιμάνι. Αυτά που γράφει το πανό,  μπερδεύουν τον πολύ κόσμο που μαζεύεται από κάτω. Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία φτάνουν και...

\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Μεταβαλλόμενη αντίδραση
Μπαρούς Χρήστος 2009 14' video
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΛΛΗ Μυθοπλασία 2009 Έγχρωμη
\nO Ερρίκος και η Σία, δύο μοναχικοί άνθρωποι ψάχνουν να βρουν συvτρόφους σε φθηνές τηλεοπτικές εκπομπές.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Μια ιστορία αγάπης Αλιμανί Μπουγιάρ Μυθοπλασία 2009 19' Έγχρωμη 35 χιλ.
      Μία μικρή μάχη όπου όλοι θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωποι...τόσο μοναδική όπως ο καθένας μας και τόσο κοινή όπως ακόμα μία ημέρα...
\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Μία μικρή μάχη
Πάλλας Χάρης 2009 11´ video
O Εμίν, οδηγός νταλίκας, μεταφέρει δύο νεαρούς Κούρδους  λαθρομετανάστες, τον Κερίμ και τον Χασάν, από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν τα ελληνικά σύνορα, ο Χασάν πεθαίνει. Ο Εμίν μαζί με τον Κερίμ θάβουν τον Χασάν λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη. Στη Θεσσαλονίκη, ο Κερίμ φοβισμένος και σοκαρισμένος αρχικά εκλιπαρεί και στη συνέχεια απειλεί τον Εμίν να τον επιστρέψει πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Ο Εμίν έρχεται αντιμέτωπος με τον Κερίμ. Καταλήγει όμως, να τον ενθαρρύνει να ολοκληρώσει το ταξίδι του στην Ελλάδα.', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Μια νύχτα μαζί Αστρινάκη Ελευθερία Μυθοπλασία 2009 13' Έγχρωμη 35 χιλ.
Σ΄ ένα χωριό έξω από τη Λάρισα ζει ένα ζευγάρι. Εκείνος πρώην μπαγιονεονίστας που σταμάτησε να παίζει με αφορμή το θάνατο του γιου τους. Εκείνη κάνει δύο δουλειές και προσπαθεί διαρκώς να τον παρακινήσει να επιστρέψει στη ζωή και στη σχέση τους με διάφορους τρόπους… ενώ εκείνος φαίνεται να ‘χει παραιτηθεί από τα πάντα. Στην προσπάθεια συνύπαρξής τους λαμβάνει χώρα ένα περίεργο παιχνίδι που εξελίσσεται σε πόλεμο. Εκείνη ουρλιάζει να σπάσει τη σιωπή του μέχρι που εκείνος επιστρέφει...
(Mπαγιονεόν: μουσικό όργανο μεταξύ μπαντονεόν και ακορντεόν, μόνο 17 στον κόσμο)\n
', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Μπάλος κακός χορός
Μπίτος Δημήτρης Μυθοπλασία 2009 30᾽ Έγχρωμη 35 χιλ.
\nΗ Ινέσσα (Zenia Kaplan) κλειδώνεται μέσα στην τουαλέτα του καμπαρέ όπου δουλεύει. Επιζητά λίγα λεπτά ησυχίας, τόσα ώστε να μπορέσει να καληνυχτίσει την κορούλα της, που βρίσκεται πίσω στη Ρωσία. Μερικά λεπτά αργότερα θα ξεκινήσει ο δικός της Γολγοθάς. Είναι για πούλημα! Αν είναι τυχερή ίσως να μην τη βιάσουν ή να τη σπάσουν στο ξύλο ο ιδιοκτήτης του καμπαρέ ή οι πελάτες του. Αν είναι ακόμη πιο τυχερή ίσως επιστρέψει πίσω στη χώρα της ζωντανή.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Νανούρισμα Αμερικάνου Γιάννα Μυθοπλασία 2009 15' Έγχρωμη 35 χιλ.
Ξεφλουδισμένη τύχη Κατσικούδης Ανδρέας Μυθοπλασία 2009 21 Έγχρωμη video
O κοκκινομάλλης είναι ένας νεαρός με εξαιρετικές φυσικές ικανότητες. Ζει σ’ ένα λιβάδι με άγρια βλάστηση. Έχει φίλο ένα μπούφο που έχει εξημερώσει και τον ακολουθεί παντού. Κάθε πρωί πηγαίνει σ’ ένα μικρό φυσικό πεπονόκηπο δίπλα από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και μαζεύει πεπόνια. Μια μέρα έρχεται ένας επιβλητικός αγρότης με την οικογένειά του και περιφράσσει τον πεπονόκηπο και το σπίτι με συρματόπλεγμα. Ο κοκκινομάλης όμως παραβιάζει την ιδιοκτησία του αγρότη και συνεχίζει να μαζεύει πεπόνια. Μια μάχη ετοιμάζεται να ξεκινήσει...\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Ο άλτης και ο πεπονόκηπος Λούκου Νανά Μυθοπλασία 2009 15' Έγχρωμη 35 χιλ.
Ο περαστικός Καλαμάκης Βασίλειος Μυθοπλασία 2009 15 Έγχρωμη 35 χιλ.
Ο πλανευτής του Γράμμου Ευθυμίου Βαγγέλης Ντοκιμαντέρ 2009 27 Έγχρωμη video
 Μια ανήλικη κοπέλα, από την επαρχία μένει έγκυος. Αισθάνεται πιέσεις από την οικογένειά  της και την τοπική κοινωνία. Αποφασίζοντας να το αντιμετωπίσει μόνη της, παρακολουθούμε τη διαδικασία της ενηλικίωσης της.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Ο σκούφος Κουκούλης Κψνσταντίνος 2009 10΄ video
\nΜια ιστορία γεμάτη οργή, μίσος, αγάπη κι έρωτα. Τύψεις. Εκδίκηση. Δεκαετία του ’70, κάπου σε μια αγροτική περιοχή. Ένας πατέρας ζει μόνος με την κόρη του. Γι’ αυτόν είναι ότι πολυτιμότερο έχει. Όποιος τολμήσει να την πλησιάσει, θα ’χει ν’ αντιμετωπίσει την οργή του. Ένας νεαρός αλήτης περιφέρεται στους δρόμους μ’ ένα σκύλο. Όταν η κόρη με το νεαρό ερωτεύονται ξεκινά ένας πόλεμος διεκδίκησης  μεταξύ των δύο αντρών. Όμως ο πόλεμος έχει μόνο ένα θύμα, αυτή που αγαπάνε περισσότερο. Μετά από 10 χρόνια, ο νεαρός έχει γίνει άντρας. Βγαίνει από τη φυλακή κι επιστρέφει μ’ ένα σκοπό. Αναζητά δύο πράγματα. Το γέρο πια πατέρα της κόρης και ένα πιστόλι.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Ο σκύλος Labot Νίκος Μυθοπλασία 2009 20' Έγχρωμη 35 χιλ.
\nO Πέτρος σε λίγες μέρες εγκαταλείπει την Αθήνα, μια πόλη που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη. Το τελευταίο του σαβατοκύριακο θα είναι ένα μπερδεμένο σαββατοκύριακο παρέα με τους φίλους του, που αφήνει πίσω. Την Άλις, τον Ντόκτορ και τη Χνουδωτή. Ο δεκαπεντάχρονος-μουσική ιδιοφυία, Φελιζόλ και το ανθρωπόμορφο ψάρι ΟΣΙΚΙ θα προσθέσουν ακόμα πιο πολλά σύννεφα πάνω απο το συννεφιασμένο του κεφάλι. Πόσο αθώος είναι ο μικρός Φελιζόλ; Από ποιο κόσμο ξεπρόβαλε το τερατόμορφο ΟΣΙΚΙ; Χορεύει η Χνουδωτή καλύτερα απο όλους; Ξέρει ο Ντόκτορ να οδηγεί; Τον αγαπάει η Άλις πραγματικά; \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Οσίκι Βεσλεμές Γιάννης Μυθοπλασία 2009 14' Έγχρωμη 35 χιλ.
Παζολίνι Στόιου Γλύκα Σπουδαστική 2009 20 Έγχρωμη video
Αυτοαποπλάνηση
      1.    Η πράξη του να αποπλανάς τον εαυτό σου
      2.    Η κατάσταση του να θέτεις τον εαυτό σου σε πλάνη.
      Αυτοαποπλάνηση είναι η διεργασία του να θέτεις ηθελημένα τον εαυτό σου σε μια συμπεριφορά, συνήθως σεξουαλικής φύσης. Ο όρος  μπορεί να έχει θετικό ή αρνητικό συσχετισμό. Η αυτοαποπλάνηση περιέχει, αυτοπειρασμό: το να προσελκύω ή να επηρεάζω την συμπεριφορά μου.
\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Περί Αυτοαποπλάνησης
Κατικαρίδης Νικόλαος 2009 10' video
Tα πράγματα τελευταία δεν πηγαίνουν πολύ καλά για τον Αντώνη. Έτσι, μένει να παρακολουθεί τη ζωή που περνά από δίπλα του. Και μάλιστα μέσα από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, κάπως περιορισμένη. Καθημερινοί άνθρωποι, όπως μια ηλικιωμένη κολυμβήτρια και ένας πιτσιρικάς που προσπαθεί να μάθει ποδήλατο, περνούν φευγαλέα. Τί θέλουν οι δυο μυστηριώδεις τύποι που εμφανίζονται ξαφνικά έξω από την πόρτα του; Γιατί δεν φεύγουν επιτέλους; Και η κοπέλα στην παραλία; Τί περιμένει καρτερικά; Ότι κι αν συμβαίνει, ένα είναι σίγουρο: Κανείς δεν πρόκειται να αφήσει τον Αντώνη στην ησυχία του!\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Πίσω από τις γρίλιες Μπαβέλλας Δημήτρης Μυθοπλασία 2009 18᾽ Έγχρωμη 35 χιλ.
ΠΟΥ ΠΑΜΕ Παπαδημάτος Κυρηναίος Μυθοπλασία 2009 10΄30΄΄ Έγχρωμη 35 χιλ.
Oι κωμικοτραγικές περιπέτειες ενός νεαρού άνδρα που έκανε το λάθος ένα βράδυ να βγεί από το σπίτι του για ν’ αγοράσει ένα κουτί ασπιρίνες, πρόχειρα ντυμένος και ξεχνώντας να πάρει μαζί του χρήματα. \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Πυρετός Μπουγιούκος Γιώργος Μυθοπλασία 2009 10' Έγχρωμη 35 χιλ.
H ταινία ξεκινά με το νυχτερινό κλάμα του Γιάννη στην άκρη της θάλασ-σας και καταλήγει, χάραμα την επόμενη μέρα, στο λυτρωτικό βέλασμά του προς τον ανοιχτό ορίζοντα της ίδιας θάλασσας. Ενδιάμεσα εκτυλίσσεται το οδοιπορικό μιας μέρας του Γιάννη στην Αθήνα, όπου ο ήρωας έρχεται αντιμέτωπος με την πόλη και τους πολίτες της, με την εξιδανικευμένη Γυναίκα - Κούκλα βιτρίνας - Αδελφή του, με τον Ξένο άντρα - Ρομπότ - Αντίζηλό του, αλλά και με ένα Τραγί. Πρόκειται για μια ελεύθερη ανά- πλαση του σύμπαντος του Γιάννη Σκαρίμπα. Το σενάριο έχει βραβευτεί από το ΕΚΕΒΙ.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Σκαριμπίμ-Σκαριμπόμ! Τσίπος Μανώλης, Νούλας Βασίλης Μυθοπλασία 2009 15' Έγχρωμη 35 χιλ.
Σπύρος Ευαγγελάτος Σαρλής Νώντας Ντοκιμαντέρ 2009 20΄ Έγχρωμη/Ασπρόμαυρη video
Ένας άντρας. Μια γυναίκα. Στάχτες. Και μια γέφυρα που χτίστηκε ταυτόχρονα με το ανθρώπινο γένος.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Στάχτες Παπαστυλόπουλος Αριστείδης 2009 5' video
Στην εξορία Λεγάκη Καλλιόπη Ντοκιμαντέρ 2009 37 Έγχρωμη video
Στη σύγχρονη Αθήνα  ένας παππούς  περιπλανάται αντικρίζοντας και ζώντας καθημερινές εικόνες. Ο ίδιος είναι ισορροπημένο άτομο με αγνά συναισθήματα και διάφορα ενδιαφέροντα. Παράλληλα, η κόρη και ο γαμπρός του κλασσικά παραδείγματα κερδοσκόπου και αδίστακτου  Νεοέλληνα, αποφασίζουν να τον κλείσουν σε γηροκομείο και να δώσουν το σπίτι του αντιπαροχή προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα τους.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Το δέντρο της αυλής Μπαλαμπάνη Ευγενία 2009 15' video
Το μοιρολόι Σδράλλης Αποστόλης Μυθοπλασία 2009 19 Έγχρωμη video
\nAπό τη στιγμή που ο άνθρωπος άρχισε να αποκτά συνείδηση, άρχισε και η αναζήτησή του για το νόημα της ζωής. Η ταινία μεταφέρει την αναζήτηση σ΄ ένα φαινομενικά άψυχο αντικείμενο. Ένα κλειδί. Το φως, ως άγγιγμα μιας ανώτερης δύναμης έρχεται να το ξυπνήσει. Εκείνη τη στιγμή αισθάνεται για πρώτη φορά τη μοναξιά. Η κλειδαρότρυπα ως το έτερόν του ήμισυ, του γίνεται εμμονή. Μετά από πολλές περιπέτειες βρίσκει πια τη δική του κλειδαρότρυπα. Ανοίγοντάς την δεν πετυχαίνει παρά τον πολλαπλασιασμό της αναζήτησης.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Το νόημα της ζωής Ζιόγκας Γιάννης, Ζιόγκα Ίριδα Κινούμενο Σχέδιο 2009 15' Έγχρωμη 35 χιλ.
      Βάζω μέσα στο σπίτι
      Γυναίκες και άντρες
      Σε ζευγάρια, σε χιλιάδες ζευγάρια
      Και κλειδώνω την πόρτα
      
      Πατάω το κουμπί
      Και ο Υπολογισμός ξεκινά     
      (Σ’ αγαπάω)
', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Το σπίτι
Σπάρταλης Άγγελος 2009 6᾽ video
Το τέρας Καλπάκης Νίκος Μυθοπλασία 2009 10 Έγχρωμη video
Ένα τραγουδάκι για την αγαπημένη πόλη. Το κορίτσι πρέπει να φύγει μα η πόλη μένει μέσα της. Ένα τραγούδι για μια αγαπημένη πολιτεία, αφιερωμένη στον Σταύρο Τορνέ και την τεχνοτροπία του, στην επέτειο των 21 χρόνων από τον θάνατό του.\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Τραγουδώντας τη Βαρκελώνη Μαριανός Ανδρέας Ντοκιμαντέρ - Πειραματική 2009 6᾽ Έγχρωμη 16 χιλ.
Τσέροβον καζά Φλωρίνης Πρασίδης Θοδωρής Μυθοπλασία 2009 27 Έγχρωμη video
Τύχη Καρατζόγλου Μαρία-Μόσχα Μυθοπλασία 2009 17' Έγχρωμη 35 χιλ.
Φωτεινή και Αλεξάνδρα Νάκος Δημήτρης Μυθοπλασία 2009 17 Έγχρωμη video
O Φώτης θα βγει έξω ένα καλοκαιρινό βράδυ και θα ξεκινήσει μία περιπλάνηση με μία κοπέλα που δουλεύει ως σερβιτόρα στο μαγαζί που συχνάζει. Η βραδιά θα μπορούσε να είναι σημαντική και για τους δύο. \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Φωτορομάνς Πάνου Παρίσης Μυθοπλασία 2009 10' Έγχρωμη 35 χιλ.
Η Αγγελική γιορτάζει τα Χριστούγεννα...πριν και μετά.
', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Χριστούγεννα με την Αγγελική
Τραϊφόρου Ελίνα 2009 7' video
10 Λεπτά Λεονταρίτης Αλέξανδρος Μυθοπλασία 2008 12' Έγχρωμη 35 χιλ.
4/9 Παπανικολάου Γκιωνάκης Λευτέρης 2008 15' video
\nΤο κάλεσμα είχε ακουστεί μέχρι τα πέρατα του χώρου και του χρόνου. Για άλλη μια φορά, ο Κύριος του Πάγου και ο Κύριος της Φλόγας έδωσαν τη μάχη της κυριαρχίας. Η αιματηρή ήττα στο στρατόπεδο της Φλόγας σκόρπισε τις τελευταίες ελεύθερες ψυχές στη λήθη μιας ψευδο-επιβίωσης, στιγματίζοντάς τες ως επαναστάτες και ανατρεπτικούς εχθρούς. Όμως, στα χρόνια του σκοταδισμού, των ψευδοσωτήρων και της τυραννίας που ακολούθησαν, ο Κύριος της Φλόγας προετοίμαζε και στρατολογούσε μια νέα γενιά ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων. Αδάμαστες ψυχές που θα ξύπναγαν με το μήνυμα της Φλόγας όσους θα είχαν θέληση να αγωνιστούν για την ελευθερία τους. Η ώρα είχε φτάσει. Για άλλη μια φορά ο αγώνας ξεκινούσε…\n\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >AlvineaL Lever Zeke Πειραματική 2008 22' Έγχρωμη 16 χιλ.
O Steven είναι ένας νέος που πιστεύει ότι η ζωή του δεν έχει νόημα. Προσπαθεί να σταματήσει τον μανιακό “voice”, ο οποίος μέσω τηλεφώνου, αναγκάζει ανθρώπους να θυσιαστούν για να σωθούν πολλοί περισσότε- ροι. Πέφτοντας όμως στην παγίδα του voice, ο Steven πρέπει να επιβιώ- σει και να σταματήσει αυτή την επίδειξη τρέλας, ώστε να ανακαλύψει το νόημα στη ζωή του. \n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Assigned Χάλαρης Πέτρος Μυθοπλασία 2008 18᾽ Έγχρωμη 35 χιλ.
Attimo Fuggente Τζάφκας Γαβριήλ 2008 10' video
Bella Τριανταφυλλοπούλου Ελένη Μυθοπλασία 2008 7 Έγχρωμη 35 χιλ.
Η δράση εκτυλίσσεται σε μια αποθήκη. Εκεί, τρεις μαφιόζοι συναντιούνται προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια κρυφή παρτίδα χαρτιών. Στο χώρο βρίσκεται και μια γριά καμαριέρα. Έπειτα από κάποιες παρτίδες, ο ένας μαφιόζος αντιλαμβάνεται ότι στο πάτωμα βρίσκεται πεσμένο ένα φύλλο της τράπουλας και πιστεύει ότι κάποιος από τους άλλους δύο κλέβει. Οι τρεις μαφιόζοι αλληλοσκοτώνονται. Oι κονσιλιέρι και οι μπράβοι βρίσκονται δηλητηριασμένοι. Η γριά είναι αυτή που ρίχνει το τραπουλόχαρτο στο πάτωμα, προκειμένου να είναι αυτή η μόνη κάτοχος των χρημάτων.

\n', '150', 'lightyellow');" onMouseout="hideddrivetip()" >Bluffed
Μαυροφοράκης Χαράλαμπος 2008 15' video
Bombing Αθανασόπουλος Άγγελος, Νικολόπουλος Δημήτρης 2008 29' video