Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
10/7/2023 | shortfilm.gr

29ες Νύχτες Πρεμιέρας: Παράταση υποβολής καταθέσεων ελληνικών ταινιών μικρού μήκους

📣 Ανακοινώθηκε παράταση υποβολής ελληνικών ταινιών μικρού μήκους στο πρόγραμμα Ελληνικές Μικρές Ιστορίες του φεστιβάλ 29ες Νύχτες Πρεμιέρας.

Το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, θα πραγματοποιηθεί 27 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου 2023.

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς και ισχυρούς δεσμούς του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας με το ελληνικό σινεμά είναι φυσικά το πολυαγαπημένο Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, το οποίο βοηθά με ιδιαίτερη φροντίδα για περισσότερα από 11 χρόνια τις νέες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους να βρουν τον δρόμο τους προς τη μεγάλη οθόνη και να συναντήσουν το κοινό τους.

Μια αγάπη και εμπιστοσύνη που ανταποδίδουν και οι Έλληνες και Ελληνίδες δημιουργοί, καταθέτοντας με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό τις ταινίες τους στις Νύχτες Πρεμιέρας, οι οποίες φτάνουν να εκπροσωπούν δυναμικά το πιο δημιουργικό κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής. Έχοντας παρουσιάσει συνολικά περισσότερες από 600 ταινίες την τελευταία δεκαετία, το ολοζώντανο, πολυδιάστατο και συναρπαστικό Διαγωνιστικό Τμήμα των Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους παραμένει αναπόσπαστο και ζωτικό τμήμα και του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και σας καλούμε να καταθέσετε την ταινία σας.

➡️ Νέα Προθεσμία Συμμετοχής: Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

🔗 Κατάθεση ταινιών: https://filmfreeway.com/AthensInternationalFilmFestival

ή