Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
30/1/2009 | Athens Video Art Festival

Athens Video Art Festival

Πρόσκληση για Συμμετοχή

Ήρθε η ώρα για τους δημιουργούς των ψηφιακών μέσων να δραστηριοποιηθούν ξανά και να δηλώσουν συμμετοχή στο Athens Video Art Festival, τον δραστήριο καλλιτεχνικό θεσμό που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει μέχρι σήμερα την υποστήριξη περισσότερων από 3300 καλλιτεχνών παγκοσμίως. Εκπροσωπεί την video art στη χώρα μας ενώ παράλληλα υποστηρίζει έργα από ολόκληρο το φάσμα της ψηφιακής δημιουργίας. Στην πορεία του έχει κερδίσει καλλιτέχνες, φορείς και κοινό, οι οποίοι δίνουν μαζικά το παρόν τους κάθε χρονιά.

Φέτος γιορτάζει τα πέντε του χρόνια και στοχεύει πιο ψηλά από ποτέ. Κτίζει στις τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις του και ετοιμάζει την πιο εντυπωσιακή έκδοση του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων.

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, σε καλεί να συμμετάσχεις, στις εξής κατηγορίες: video art, animation, digital image, web art και installation art.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2009.

Δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Athens Video Art Festival.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  info@athensvideoartfestival.gr

Το Athens Video Art Festival διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρία Multitrab Productions