Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
15/9/2014 | t-shOrt

Η t-shOrt στο 37o Φεστιβάλ Δράμας


Με δυο ταινίες και μια παρουσίαση βιβλίου η t-shOrt συμμετέχει δυναμικά στο φετινό Φεστιβάλ Δράμας. Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 16/9/2014 στις 13:00
στο αίθριο των γραφείων του Φεστιβάλ Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΑΙΘΡΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ, θα παρουσιαστεί η ποιητική συλλογή, των εκδόσεων t-shOrt, «αέρας μεταλλικός» του Νίκου Ζωιόπουλου, με ομιλητές τον Λευτέρη Ξανθόπουλο, ποιητή – σκηνοθέτη και τον Δημήτρη Σπύρου, σκηνοθέτη – Καλλιτεχνικό Δ/ντή Διεθνούς Φεστιβάλ Ολυμπίας για παιδιά και νέους. Θα προλογίσει ο σκηνοθέτης και παραγωγός Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης, ενώ την εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθεί ο ποιητής, θα συντονίσει ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Παύλος Μεθενίτης.

Δείτε περισσότερα για την ποιητική συλλογή εδώ.

Την ίδια μέρα (Τρίτη 16/9/2014) στις  22:00
στον Κινηματογράφο "Ολύμπια" θα κάνει πρεμιέρα η παραγωγή της t-shOrt και της Nf films "Προσευχή" του Θανάση Νεοφώτιστου.
«Στο Γυμνάσιο του Δημήτρη, ο Βασίλης με την παρέα του, μια ομάδα νταήδων, του προκαλούν τρόμο. Όταν μαθαίνει ότι πρέπει να πει την πρωινή προσευχή, ο Βασίλης καταλαμβάνει όλη του τη σκέψη. Τι θα γίνει όμως όταν θα φτάσει η μέρα να σταθεί μπροστά σε όλο το σχολείο και κυρίως μπροστά σ’ αυτόν;».

Πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Καραβέβας και Στέλιος Καραμπίνας.

Δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Την Τετάρτη 17/9/2014 η παραγωγή της t-shOrt σε συνεργασία με την start now και την Stefilms "Εβίβα" των Δημήτρη Νάκου και Αμέρισσας Μπάστα θα κάνει πρεμιέρα στις 18:00 στον Κινηματογράφο "Ολύμπια".
«Δυο φίλοι ταξιδεύουν προς το χωριό του τρίτου φίλου τους με σκοπό να παρευρεθούν στην κηδεία του. Μια σειρά απρόσμενων καταστάσεων τους καθυστερούν από την έγκαιρη άφιξη στον προορισμό τους και τους οδηγούν τελικά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους και των αξιών της φιλίας και της ζωής».

Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Κοτανίδης και Άλκης Παναγιωτίδης.

Δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.