Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
1/7/2019 | t-shOrt

Ξεκινά το 2ο Olympia Creative Ideas Pitching Lab

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους ανακοινώνει την έναρξη του 2ου Olympia Creative Ideas Pitching Lab!

O Διαγωνισμός Σεναρίου που διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά & νέους θεσπίστηκε στοχεύοντας στα εξής:

Στην εκπαίδευση των κινηματογραφιστών – και κυρίως των νέων – ώστε να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες των ταινιών που πραγματεύονται πτυχές της παιδικής ή νεανικής ηλικίας και απευθύνονται πρωτίστως σ’αυτές τις ηλικίες.
Στην σταθερή παροχή τεχνογνωσίας και στήριξη σε όλα τα στάδια δημιουργίας της ταινίας, από την ανάπτυξη μιας ιδέας, ως την εμπορική και εναλλακτική διανομή της.


Στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών για συνεργασίες με ΕΡΤ, ΕΚΚ, ΕΚΟΜΕ και άλλους φορείς, για στήριξη της παραγωγής και της διανομής ταινιών για παιδιά και νέους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες δημιουργοί παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και κατόπιν να υποβάλουν την πρότασή τους στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.

Προθεσμία υποβολής των προτάσεων είναι η 18η Οκτωβρίου 2019.