Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
2/10/2019 | t-shOrt

"ΕΜΙΛΙΑ" - Μια ιστορία μη ενηλικίωσης της Βάγιας Δανιηλίδου & του Κωνσταντίνου Τοπάλη

Μετά την επιτυχημένη πορεία της τελευταίας ταινίας μικρού μήκους "Free Camping" (συμμετοχή στο 67ο Φεστιβάλ των Καννών και διανομή με γαλλική εταιρεία), η 24plus1 (www.team24plus1.com) προχώρησε στη δημιουργία της ανεξάρτητης ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο "ΕΜΙΛΙΑ". 

Το σενάριο είναι της Βάγιας Δανιηλίδου, η οποία συνυπογράφει και την σκηνοθεσία μαζί με τον Κωνσταντίνο Τοπάλη και πρωταγωνιστούν η Δελίνα Βασιλειάδη και ο Ορέστης Τζιόβας.

ΣΥΝΟΨΗ
Μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία μη ενηλικίωσης, μια ιστορία για στόχους. Μια ιστορία μυστηρίου χωρίς μυστήριο.

Καλοκαίρι. Ελληνικό Προάστιο. Εμιλία. Εμιλία και Πέτρος. Πέτρος και Εμιλία. Και πίνακες. Και μια έκθεση ζωγραφικής. Όχι εδώ, έξω. Μαρία. Γιώργος και Μαρία. Και μια οικογένεια. Μηνάς, Μαμά. Και ένας θάνατος…

Ένα σχόλιο για τη σημερινή Ελλάδα, ένα ψυχογράφημα, ή απλά μια ιστορία που θέλει να έχει “happy end”.

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του Post-Production και η παραγωγή συγκεντρώνει πόρους για την ολοκλήρωση και την προώθηση της.


Επισκεφτείτε τη σελίδα της καμπάνιας στο indiegogo: https://www.indiegogo.com/projects/emilia-motion-picture#/, όπου η ομάδα των δημιουργών σάς προσκαλεί να μάθετε περισσότερα για την ταινία και να συνεισφέρετε στην ολοκλήρωση της επιλέγοντας διάφορα δώρα (perks) που προσφέρει η ΕΜΙΛΙΑ, όπως ευχαριστήριες κάρτες, ψηφιακές κόπιες της ταινίας, εισιτήρια για πρεμιέρες και Art Event, δείπνο με συντελεστές και πολλά άλλα!

Οι δωρεές μπορούν να γίνουν ανώνυμα, με ψευδώνυμο ή με το όνομά σας, ενώ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα της τραπεζικής κατάθεσης για συνεισφορά στην καμπάνια που υπάρχει θα πρέπει να στείλετε ένα email στο emiliathefilm@gmail.com για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακόμη και η πιο μικρή δωρεά είναι πάντα καλοδεχούμενη, γι' αυτό στηρίξτε την "Εμιλία" και γίνετε συμμέτοχοι σε ένα κινηματογραφικό έργο!



Δείτε το trailer: