Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
18/3/2020 | t-shOrt

"Στον έβδομο" υπόσχονται να μας πάνε οΤαξιάρχης Δεληγιάννης & ο Βασίλης Τσιουβάρας

Oι ταλαντούχοι σεναριογράφοι της πολυβραβευμένης ταινίας μικρού μήκους "IVAN", Ταξιάρχης Δεληγιάννης και Βασίλης Τσιουβάρας, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το γύρισμα της επόμενης ταινίας τους, που θα είναι μια σύγχρονη κωμωδία με τίτλο "Στον έβδομο" (7th floor).

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αναζητούν την υποστήριξη όσων αγαπούν τον ελληνικό κινηματογράφο, και μας καλούν να στηρίξουμε μέσω crowdfunding την παραγωγή της ταινίας. 

Σύνοψη:
Δύο παιδιά, που γνωρίζονται μέσα σε ένα ασανσέρ πηγαίνοντας στο ίδιο παιδικό πάρτι. Πώς μπορεί, όμως, κάποιος να νιώσει απελευθερωμένος μέσα σε ένα κουτί; Και ποιος θα ήθελε να το σκάσει από ένα πάρτι;

"Και οι δύο μας γνωρίζουμε ανθρώπους, φίλους,συγγενείς, που τείνουν να οργανώνουν την καθημερινότητα των παιδιών τους με σχεδόν κάθε λεπτομέρεια. Αφήνουν πολύ λίγο χώρο στα παιδιά για να ενεργήσουν μόνα τους. Αυτό κάνει τα παιδιά πολύ αγχωτικά. Ακόμα και ένα πάρτι - ένα από τα πολλά που λαμβάνουν χώρα το ίδιο Σαββατοκύριακο - δεν είναι διασκέδαση γι΄’ αυτά, αλλά μόνο ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να κάνουν.
Γι 'αυτό πιστεύουμε ότι, μέσα από αυτή την ιστορία, τα παιδιά θα ταυτιστούν με τις σκανδαλιάρικες, αυθόρμητες αντιδράσεις των δύο βασικών χαρακτήρων και μπορεί να ξυπνήσουμε το παιδί που οι γονείς κρατούν μέσα στην καρδιά τους", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δυο σεναριογράφοι.

Την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου και στη Διεύθυνση Φωτογραφίας θα είναι ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

Μπορείτε να συνεισφέρετε στην ολοκλήρωση της ταινίας, και να ενισχύσετε την προσπάθεια της ομάδας, συμμετέχοντας στην καμπάνια χρηματοδότησης crowdfunding, κάνοντας κλικ εδώ.



Και βέβαια
  • Κοινοποιήστε την καμπάνια σε φίλους σας ή σε άτομα που πιστεύετε ότι θα τους ενδιέφερε.
  • Ακολουθήστε και στηρίξτε τη σελίδα της ταινίας στο Facebook ώστε να μαθαίνετε και τα νέα της.
  • Επικοινωνήσετε στο e-mail της ταινίας tothe7thfloor@gmail.com, εάν έχετε κάποιον άλλον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνεισφέρετε