Κάποια βίντεο δεν θα είναι διαθέσιμα για ένα διάστημα λόγω αναβάθμισης.
Some videos will be unavailable for a while due to site upgrade.

Συντελεστές

Δουνούκος Σωτήρης

Ο Σωτήρης μεγάλωσε στην Καμπέρα, όπου σπούδασε ιστορία κινηματογράφου, γλώσσες και νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας. Έχει εργαστεί σε νομικούς τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στο Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου στην Χάγη της Ολλανδίας. Το 1997 ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, όπου για ενάμισι χρόνο σπούδασε και εργάστηκε στην βιομηχανία του κινηματογράφου.
Οι ταινίες που έχει σκηνοθετήσει έχουν προβληθεί διεθνώς. Έχει επίσης σπουδάσει υποκριτική και τεχνικές σκηνοθεσίας με τον δραματουργό Νίκου Λαθούρη.
Ως μεταπτυχιακός φοιτητής της Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Βικτωριανού Κολεγίου Τεχνών της Μελβούρνης της Αυστραλίας, ο Σωτήρης έκανε δύο ταινίες, τις Traces (Ίχνη) και Mona Lisa, με την τελευταία να κερδίζει το Βραβείο Σεναρίου Cinevex. Σήμερα δουλεύει στη προετοιμασία δύο ταινιών μεγάλου μήκους.


Sotiris grew up in Canberra where he studied film history, languages and law at the Australian National University. He has worked in the areas of human rights law and at the War Crimes Tribunal in The Hague, Holland. He travelled to New York in 1997 where he spent a year and a half studying and working within the film industry.
The short films Sotiris has directed and produced have screened nationally and internationally. He has also studied acting and directing techniques extensively with dramaturg Nico Lathouris.
As a post-graduate student at the Film and Television School of the Victorian College of the Arts, Melbourne, Australia, Sotiris made two films: Traces and Mona Lisa, the latter receiving the Cinevex Script Award. Sotiris currently has two feature film projects in development.

Φιλμογραφία / Filmography

Traces, 2003
Punch, 2004
Life Study, 2004
Dante in the Park, 1998
Nessun Hoedown, 1997
Το όνομα Δουνούκος Σωτήρης εμφανίζεται στις παρακάτω ταινίες
Τίτλος Έτος Ιδιότητα
A single body 2013 Σκηνοθεσία, Σενάριο
Χαρτί Και Άμμος 2006 Σκηνοθεσία, Παραγωγή, Μοντάζ
Μόνα Λίζα 2003 Σκηνοθεσία, Παραγωγή, Σενάριο, Μοντάζ
Ο τοίχος 2000 Σκηνοθεσία, Παραγωγή