Κάποια βίντεο δεν θα είναι διαθέσιμα για ένα διάστημα λόγω αναβάθμισης.
Some videos will be unavailable for a while due to site upgrade.



Συντελεστές

Λεονταρίτης Αλέξανδρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Deree College και Σκηνοθεσία στο New York College. Έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά καλύπτοντας κυρίως κινηματογραφικά θέματα, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη σε video art και θεατρικές παραστάσεις. Η "Α-Τελεία" είναι η πρώτη του ταινία μικρού μήκους.

He was born in Athens in 1981. He studied Sociology at the Deree College and Film Direction at the New York College. He has worked as a journalist in newspapers and magazines covering mainly cinema topics, while at the same time he has worked as an assistant director in video art and theatre performances. "Imperfection" is his first short film.
Φιλμογραφία / Filmography
Negatif (post-production), 2004
Το όνομα Λεονταρίτης Αλέξανδρος εμφανίζεται στις παρακάτω ταινίες
Τίτλος Έτος Ιδιότητα
10 Λεπτά 2008 Σκηνοθεσία, Παραγωγή, Σενάριο, Μοντάζ, Σκηνικά
Χαμένοι στήν διάβαση. 2005 Σκηνοθεσία, Φωτογραφία, Μοντάζ, Παραγωγός
2 Many Killers 2005 Μοντάζ
Ο Δούρειος Τύπος 2005 Σκηνοθεσία, Παραγωγή, Μοντάζ
Α-Τελεία 2003 Σκηνοθεσία, Σενάριο, Μοντάζ