Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
19/4/2021 | shortfilm.gr

11ο Micro μ Festival - Άνοιξαν οι συμμετοχές

Το International Micro μ Festival απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα προς τους Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν στην  11η διοργάνωσή του.

Οι δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ ευελπιστούμε φέτος να προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού, και η διοργάνωση θα κορυφωθεί με την απονομή του  βραβείου στον νικητή σκηνοθέτη.

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να υποβάλετε την δουλεία σας είναι οι εξής:
  • Ελληνικό Διαγωνιστικό
  • Διεθνές Τμήμα
  • Σπουδαστικό
Το ΙΜμF 2021 θα περιλαμβάνει μια σειρά ξεχωριστών ή ομαδοποιημένων σε μερικές περιπτώσεις δράσεων σε όλες τις πόλεις του φετινού μας δικτύου, με στόχο όχι μόνο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους και την επικοινωνία της σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό, αλλά και την προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας των πόλεων αυτών. 

Ο αρχικός προγραμματισμός, εφόσον  οι συνθήκες το επιτρέψουν, τοποθετεί το ραντεβού του Micro με το κοινό το Φθινόπωρο του 2021. Οι 10 πόλεις στις οποίες θα διεξαχθεί το 11ο Micro μ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ (www.micromfestival.gr). 

Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως την 20η Ιουλίου 2021.