Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
13/1/2005 | ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γενέθλια μέρα

Γενέθλια μέρα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΗ/ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Μαρκάκης Γιώργος
ΣΕΝΑΡΙΟ:Καλογεροπούλου Νατάσα-Μαρκάκης Γιώργος
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:Κολιός Γιάννης
Δ/ΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:Μαλαπέτσας Ραμόν
ΗΧΟΛΗΨΙΑ:Αθανασόπουλος Μαρίνος
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ:Ζωιοπούλου Γιούλα
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:Βασιαγεώργη Δομνίκη
ΜΟΥΣΙΚΗ:Δαούτης ¶κης 
ΜΟΝΤΑΖ:Δαουτζής Πάνος
ΜΑΚΙΓΙΑΖ:Ιωαννίδου Μαρία
ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ:Αλεξανδρή Σταυρούλα
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ:Κουτσούκος Βλάσης
STEAD CAM:Μήτσης Φώτης
SPONSORING:Σύρμα Αγγελική
ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ:Μαρκαριάν Ιωσηφίνα
                 Αποστόλου Δημήτρης
CASTING:Σκιαδά Βέρα
SCRIPT:Σαλταμπούρας Στράτος
MAKING OF:Μουσούλης Κωνσταντίνος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΛΑΤΩ:Κοκκίνη Ελεάνα

CAST:

ΜΑΡΙΟΣ:Καλετσάνος Ιερώνυμος
ΘΕΑΤΡΙΝΑ:Σεϊρλή Σοφία
ΑΡΓΥΡΩ:Κουτσαφτίκη ¶ννα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ:Δραγούμη Ναταλία
ΚΥΡΙΑΚΟΣ:Γιαννόπουλος Γιώργος
ΛΑΖΑΡΟΣ:Λεζές Μάρκος
ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΡΙΟΥ:Παπαθεοδώρου Έφη

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ


Καθώς ο ήλιος κρύβεται από το φεγγάρι, στο φανάρι μιας κεντρικής διασταύρωσης στην Αθήνα, πραγματοποιείται μία τυχαία συνάντηση. Ο Μάριος, η Αργυρώ και η Θεατρίνα. Τρεις καθημερινοί άνθρωποι με ένα κοινό στοιχείο που αγνοούν. Και οι τρεις έχουν τα γενέθλια τους και οι τρεις βρίσκονται εκεί, μετά από μια σημαντική απόφαση να αλλάξουν τη ζωή τους. Η συνάντηση τους θα κρατήσει ελάχιστα. Τόσο όσο χρειάζεται για να νοιώσεις το χέρι κάποιου μες στο δικό σου και να συνεχίσεις το δρόμο σου. Έπειτα θα χωρίσουν και πάλι για πάντα.

Η Θεατρίνα ανακαλύπτει τη μοναδικότητα της. Μέχρι σήμερα ζούσε στο παρελθόν της αναμασώντας την περασμένη της δόξα. Την ημέρα των γενεθλίων της δεν τη θυμήθηκε κανείς. Αποφασίζει να πάψει τα ψέματα στον εαυτό της. Ομολογεί στο φάντασμα της μητέρας της την αλήθεια και κλείνει πίσω της την πόρτα του σπιτιού της.

Η όμορφη φοιτήτρια Αργυρώ αποδέχεται την ηλικία της. Όσο κι αν ήθελε να βολευτεί στον μάταιο έρωτα της για τον παντρεμένο Κυριάκο, συνειδητοποιεί τη μετάλλαξη και την απομόνωση της. Τα ρούχα και η πολυτέλεια που της πρόσφερε σταμάτησαν να την γεμίζουν. Η τυχαία συνάντηση της με μια παιδική της φίλη, υπογραμμίζει την ανάγκη της για ουσία και συντροφικότητα. Ρίχνει μια τελευταία ματιά στην γεμάτη ντουλάπα και αποχαιρετάει την άνεση του χρυσού της κλουβιού, γεμίζοντας το μικρό της σακίδιο με τα δικά της λιγοστά πράγματα…

Ο Μάριος ένας επιτυχημένος δικηγόρος δέχεται να συνυπάρξει με όλα του τα κομμάτια. Χρόνια προσπαθεί να αποφύγει τον ίδιο του τον εαυτό που τον θέλει να είναι περισσότερο γυναίκα από άντρας. Αφού αποχαιρετήσει τη γυναίκα του και κανονίσει την παραλαβή της κόρης του από το σχολείο, αφοσιώνεται και απολαμβάνει τη μεταμόρφωση του. Με τη νέα του μορφή θα περάσει από το σχολείο της κόρης του την ώρα που σχολάει και θα διασταυρωθεί μαζί της και με την μητέρα του. Δεν θα τον αναγνωρίσει καμιά τους.


ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΙΑΝΙΤΟΥ 2,11472
ΑΘΗΝΑ
210 3617659,
6944 341613
plangr@yahoo.gr