Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
14/5/2023 | shortfilm

OPEN CALL VOLUNTEERS - 46 DISFF

Αγαπάς τις ταινίες και γενικότερα το σινεμά; Είσαι σινεφίλ ή ονειρεύεσαι να βρεθείς στο παρασκήνιο ενός από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη; Το Φεστιβάλ Δράμας σε περιμένει!

Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, θα συμπληρώσει φέτος τον Σεπτέμβρη 46 χρόνια και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα εθελοντών προς όλους τους ενδιαφερόμενους ανεξαρτήτως ηλικίας για την επερχόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Θεωρούμε ότι οι εθελοντές αποτελούν ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας που συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας όσο και στο στάδιο της υλοποίησης του φεστιβάλ και διαμορφώνει με τον καλύτερο τρόπο το τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης.

Καλούμε και φέτος όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά κατά την προετοιμασία και τη διεξαγωγή του 46ου Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Κατεβάστε το αρχείο ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 2023 (αρχείο word), συμπληρώστε το και αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στο email info@dramafilmfestival.gr με τίτλο “Αίτηση εθελοντισμού”


Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

 – Το Φεστιβάλ δέχεται αιτήσεις από όλα τα άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
– Γνώση ξένης γλώσσας (κατά προτίμηση αγγλικά)
– Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο:
25210 47575