Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
5/2/2008 | Θεόδωρος Παπαδουλάκης

Indigo View εταιρεία παραγωγής


Χανιά, 25 Ιανουαρίου 2008

Η εταιρεία παραγωγής Indigo View με έδρα τα Χανιά, αναζητά νέους δημιουργικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων (σκηνοθέτες, σεναριογράφους, φωτογράφους, οπερατέρ, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, ηλεκτρολόγους).

Η Indigo View δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα των οπτικοακουστικών μέσων. Παραγωγές της όπως οι ταινίες μικρού μήκους “Largo”, “Πιλάλα” και “Σάμουρε” σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη έχουν αποσπάσει συνολικά 24 Βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Η Indigo View έχει επίσης αναλάβει εκτέλεση παραγωγής στην Κρήτη για ταινίες όπως «Ουρανία» (Cinegram/ΕΚΚ) και «Πρώτη Φορά Νονός» (CL Productions/Odeon/ΕΚΚ). Στον τομέα δραστηριοτήτων της εταιρείας περιλαμβάνονται επίσης η παραγωγή ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ, εταιρικών παρουσιάσεων και video clip.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους και δείγματα δουλειάς τους μέσω e-mail στο info@indigoview.com και ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Indigo View
Κ. Καραμανλή 344
73100 Χανιά
Κρήτη

Ειδικά για όσους ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν δείγματα σεναρίων μπορούν να τα αποστείλουν στο ioanna@indigoview.com υπόψη της κ. Δάβη.

Με εκτίμηση,


Θεόδωρος Παπαδουλάκης
Indigo View