Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
30/1/2008 | t-short

Απάντηση της t-short σε δημοσίευμα της Καθημερινής

Με αφορμή ανήθικο δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινής απο τον δημοσιογράφο Β. Αγγελικόπουλο, η t-short έστειλε και ποτέ δεν είδε δημοσιευμένη την παρακάτω απάντηση. Να σημειωθεί πώς η τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον εν λόγω δημοσιογράφο διεκόπη από την πλευρά του αιφνίδια (κοινώς μας έκλεισε το τηλέφωνο) και ποτέ δεν μας κάλεσε στήν συνέχεια παρ΄ όλο που του αφήσαμε μήνυμα στόν τηλεφωνητή του. Διαβάστε:
*******************************************************

Προς την εφημερίδα Καθημερινή,
Πολιτιστικό,
για τον κύριο Αγγελικόπουλο,

Σας παρακαλώ για δημοσίευση.

σε απάντηση της υποτιμητικής και ιδιαιτέρως υβριστικής τοποθέτησης σας για την εταιρεία t-short.
γράψατε μεταξύ άλλων (ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να διαβάσατε στον παραπάνω σύνδεσμο - link):
...Θυμόσαστε, Δον Βουλγαράκη, τι σας έλεγα εν Κωνσταντινουπόλει, στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου τον Μάιο 2006, μόλις αναλαμβάνατε το ΥΠΠΟ;). Αν αυτή η εστία μολύνσεως εκλείψει επιτέλους εξαιτίας του απονενοημένου Ζαχόπουλου, αφέονταί του, του ζάβαλου, οι αμαρτίες. Εν τω μεταξύ θα μας πει κανείς τα ονόματα που κρύβονται πίσω από τις ποικιλώνυμες οργανώσεις που τσέπωσαν τα «πάρε κι εσύ δικέ μου»; Ποιος είναι, για παράδειγμα, η «μη κερδοσκοπική T-short Film and the theater», ποίος ο «Σύλλογος Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου» (τι ’ν’ τούτο;) και ποίος ο … «Baruti στην άκρη της κλωστής»; Ποιος θα βάλει, ψάχνοντας, λίγο μπαρούτι στην άκρη της κρυπτικής λίστας;...

Κύριε! Αγγελικόπουλε,

Πάντα είχα την πεποίθηση πώς για να κατηγορήσει κάποιος κάποιον, το λιγότερο που απαιτείται, είναι να είναι βέβαιος για την κατηγορία.
Παράλληλα με αυτήν μου την πεποίθηση είχα την τη βεβαιότητα πώς περισσότερο δόλια είναι μια πλάγια κατηγορία, όπως για παράδειγμα αυτή, η δική σας, για την t-short.

Τι ξέρετε εσείς για την t-short κύριε Αγγελικόπουλε. Έχετε δει μια μικρού μήκους ταινία στη ζωή σας ή καταναλώνετε τον χρόνο σας με διασημότητες τύπου Tom Cruise? Γνωρίζετε το "μικρό" και "ποταπό" για σας, κομμάτι της κινηματογραφίας μας, την ελληνική μικρού μήκους ταινία ή σας απασχολεί μονίμως το Holywood και τα block buster?

Σέρνετε την πέννα σας, κύριε Αγγελικόπουλε, πάνω στα χαρτιά, έτσι απλώς για να εντυπωσιάσετε τους αναγνώστες σας και τον αρχισυντάκτη σας? Σας κάνει κόπο να ρωτήσετε πρώτα, να μάθετε πρώτα, να βεβαιωθείτε πρώτα για τις "ρεμούλες μας" και ύστερα να τοποθετηθείτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι όπως θα άρμοζε σε έναν σοβαρό δημοσιογράφο (είδος βεβαίως που σπανίζει στη χώρα μας) ?

Ποιός σας είπε πώς μας έψαξε και μας ανακάλυψε "κρυμμένους"? Μας τηλεφωνήσατε και δε σας απαντήσαμε? Είδατε τις τσέπες μας γεμάτες (τι είναι αλήθεια μια γεμάτη τσέπη?) και γράψατε ό,τι γράψατε? Γνωρίζετε μήπως τον άνθρωπο που μας είπε χαρούμεμενος "πάρε και συ δικέ μου"? Πόσο θα ήθελα να τον γνωρίσω!

Και γιατί χρειάζεστε τόσους πολλούς για να σας ενημερώσουν για την t-short? Δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε ή μήπως κάθε λεπτό εργασίας σας κοστολογείται ακριβά? Μήπως δεν έχετε χρόνο? Μήπως δε θέλετε να ασχοληθείτε με μικρούς και αγνώστους? Μήπως δεν σας αφήνουν οι υποχρεώσεις σας στις μεγάλες εφημερίδες? Μια απλή λέξη στη μηχανή αναζήτησης και τα βρήκατε όλα κύριε Αγγελικόπουλε.. Δεν είμαστε μακρυά σε μιά τόσο μικρή (σε όλα) χώρα! Δεν αρκεί μια λίστα κύριε. Οι κατηγορίες κύριε Αγγελικόπουλε είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τις ξεπετάτε με ένα κειμενάκι που θα ταίριαζε στο χειρότερο περιοδικό για μικρές κοπελίτσες.

Πάντως είναι απλό. Για να μάθετε για την t-short αρκεί να ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ.

Εδώ στα χαμηλά γίνονται σημαντικότερα πράματα και θα σας αρέσει. Είμαι σίγουρος.

Α! και μια συμβουλή. Μη ενισχύετε με τον τρόπο σας την απογοήτευση των πολιτών αυτής της χώρας. Θα αδειάσει και δεν θα έχετε κοινό!

Με εκτίμηση (στην περίπτωση που το κείμενο μου, σας φωτίσει)

Για την t-short

Χατζημιχαηλίδης Κυριάκος.

kirhatz@t-short.gr

*Σας παρακαλώ να δώσετε το mail στον κύριο Αγγελικόπουλο. Το link του από την σελίδα δεν λειτουργεί.

***************************************************
Το παραπάνω κείμενο εστάλη με mail στήν εφημερίδα Καθημερινή (kathimerini@kathimerini.gr) την επομένη του δημοσιεύματος του κυρίου Αγγελικόπουλου με αίτημα παραλαβής. Ποτέ δε μας επεστράφη αίτημα παραλαβής και ποτέ δεν δημοσιεύθηκε απο την εφημερίδα.
Δίνοντας τόπο δε συνεχίσαμε να ασχολούμαστε μέχρι που την 27-1-2008 ο κύριος Αγγελικόπουλος αναφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο στήν εκποπμπή "Το κουτί της Πανδώρας" που παρουσιάζει ο Κώστας Βαξεβάνης. Την επομένη καλέσαμε τον κύριο Αγγελικόπουλο στο κινητό του ο οποίος μετά απο λίγο μας το έκλεισε αιφνίδια και "καταμουτρα". Στη συνέχεια του αφήσαμε μήνυμα στον τηλεφωνητή του με το νούμερο του κινητού μας θυμίζοντας του την υποχρέωση να μας καλέσει αλλά ποτέ ΔΕΝ επικοινώνησε μαζί μας. Γιατί?

Αμέσως μετά έγινε η καταχώρηση στο shortfilm την οποία και διαβάζετε. Email με το link της καταχώρησης στο shortfilm.gr εστάλη άμεσα και στον ίδιο και στην κυρία Μ. Κατσουνάκη.

Περιμένουμε!