Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
14/7/2008 |

WWW.VIDEOTIPS.GR

 ΤΟ WWW.VIDEOTIPS.GR ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
 
Φίλοι μου

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα είναι σε κοινή πρόσβαση η μεγαλύτερη γνωστική βάση για το video και της τεχνικές του στο ελληνικό διαδίκτυο.

 Το video tips δημιουργήθηκε από την SPiRTO PRODUCTIONS και τον σκηνοθέτη – παραγωγό Μάνο Παπαδάκη με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων σε ζητήματα που σχετίζονται με όλες τις φάσεις της δημιουργικής διαδικασίας χρησιμοποιώντας ως μέσο το video και απευθύνεται στον αρχάριο, σπουδαστή αλλά και έμπειρο δημιουργό video.

 Στο video tips θα βρείτε ολόκληρη την ύλη του βιβλίου ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ¨. 200 σελίδες με πληροφορίες και τεχνικές σε ζητήματα που σχετίζονται με την δημιουργία κινούμενης εικόνας για όσους χρησιμοποιούν το video και τα πληρέστερα λεξικά με έννοιες και λήμματα σχετικά με το αντικείμενό μας.

Στο video tips – forum μπορείτε να αναρτήσετε σχόλια, αγγελίες και ερωτήσεις βρίσκοντας ανταπόκριση μέσα από την κοινότητα ανθρώπων που αγαπάνε την δημιουργία με video. 

 Παρακαλώ μετά την επίσκεψή σας στείλτε μας τα σχόλιά σας στο info@videotips.gr. Η γνώμη αλλά και οι ιδέες σας θα μας βοηθήσουν να το κάνουμε καλύτερο.

 Το video tips θα ενημερώνεται καθημερινά με νέα ύλη.