Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
14/3/2011 | Balkans Beyond Borders

Balkans Beyond Borders(ΒΒΒ) Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Balkans Beyond Borders Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Workshop Παραγωγής Ταινιών

Καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2011 για το “Balkans Beyond Borders(ΒΒΒ) Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους” που φέτος θα «κάνει στάση» στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2011 έχοντας ως θεμα: «Who’s afraid of the BIG Bad crises?», παράλληλα ξεκίνησαν και οι αιτήσεις συμμετοχής για το Workshop παραγωγής ταινιών υπό το ίδιο θέμα.

Αν είσαι νέος, δημιουργικός και θέλεις να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους και νέα μέρη και αν θες να εκφράσεις τις ιδέες σου μέσα από καινοτόμες τεχνικές παραγωγής ταινιών, τότε είσαι το άτομο που ψάχνουμε! Έχεις τη δυνατότητα να δηλώσεις συμμετοχή για ένα από τα τρία workshops που προσφέρουμε:
Σκόπια: 30 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2011 – αιτήσεις συμμετοχής μέχρι: 15 Μαρτίου 2011
Τίρανα: 6 Μαΐου – 13 Μαΐου 2011 – αιτήσεις συμμετοχής μέχρι: 1 Απριλίου 2011
Αθήνα: 15 Ιουνίου – 22 Ιουνίου 2011– αιτήσεις συμμετοχής μέχρι: 1 Μαΐου 2011

Κάθε workshop έχει ως στόχο την παραγωγή μιας συλλογικής ταινίας μικρού μήκους προκαλώντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής ταινιών, να δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να οραματιστούν και να δημιουργήσουν έχοντας ως θέμα την κρίση οποιασδήποτε μορφής και να ανταλλάξουν απόψεις για τον κινηματογράφο, το ρόλο του σινεμά και για την περιοχή των Βαλκανίων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τους παραγωγούς ταινιών Effi & Amir: www.effiandamir.net, θα είναι στα Αγγλικά και θα συμμετέχουν νέοι από διάφορες χώρες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Βαλκάνια.

Για ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής και τη διαδικασία μπορείτε να επισκεφτείτε το διαδικτυακό μας τόπο στη διεύθυνση www.balkansbeyondborders.eu ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@balkansbeyondborders.eu.

Τα workshops είναι μια συμπαραγωγή των: Balkans Βeyond Borders, (www.balkansbeyondborders.eu), Line Initiative από τα Σκόπια, (http://www.l-i-n-e.org/) and Tirana Art Lab Centre for Contemporary art από τα Τίρανα (http://tiranaartlab.wordpress.com/).