Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
2/7/2012 |

Before you talk to me

Before you talk to me

Διαβαλκανικό event με Ταινίες Μικρού Μήκους και Μουσική
Τρίτη, 10 Ιουλίου στο Our Park, Αμπελόκηποι

Ο ΜΚΟ Balkans Beyond Borders στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για να φέρει τα Βαλκάνια πιο κοντά στην Ευρώπη διοργανώνει την Τρίτη 10 Ιουλίου στο OurPark στους Αμπελόκηπους μια ξεχωριστή βραδιά μικρού μήκους κινηματογράφου, μουσικής και οίνου εμπνευσμένη από τα Βαλκάνια και με τίτλο «Before you talk to me». Μελωδίες των ανατρεπτικών ArteFACTS και ταινίες μικρού μήκους από Βαλκάνιους καλλιτέχνες με τη συνοδεία κρασιού από το οινοποιείο ‘SANTE’- Βασιλείου Αικατερίνη θα συνθέσουν  μια μοναδική  βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας που μόνο η Βαλκανική κουλτούρα μπορεί να δημιουργήσει.
Η εκδήλωση αποτελεί προπομπό του 3ου  Balkans Beyond Borders Short Film Festival το οποίο θα γίνει στα Τίρανα, 21-23 Σεπτεμβρίου 2012 και έχει τίτλο “TALK TO ME”- πολυγλωσσία και επικοινωνία. Καθώς το Φεστιβάλ του ΒΒΒ είναι ένα Φεστιβάλ που επισκέπτεται κάθε χρόνο και μια διαφορετική πόλη στα Βαλκάνια, το ΒΒΒ δίνει την ευκαιρία στο κοινό του στην Αθήνα να απολαύσει μια βραδιά εφάμιλλη του περσινού Φεστιβάλ που έλαβε χώρα στην ελληνική πρωτεύουσα τον Ιούνιο του 2011.  
Ο μικρού μήκους Κινηματογράφος και η μουσική γίνονται σημείο συνάντησης για να δούμε ότι τα Βαλκάνια είναι το σπίτι μας, οι Βαλκάνιοι όχι μόνο απλοί γείτονες και ότι όλοι μαζί αποτελούμε ζωντανό μέρος της Ευρώπης.
Πρόγραμμα
--Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι από::
o    THESS International Short Film Festival
o    Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας
o    BBB Workshops και Festivals
o    Ειδική προβολή του Casus Belli του Γιώργου Ζώη
Διάρκεια προβολών: 100’
--Συναυλία unplugged σύγχρονης μουσικής από τους “Artefacts”
Τη βραδιά σας θα συνοδεύει άφθονο κρασί από το οινοποιείο SANTE- Βασιλείου Αικατερίνη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΥΕΡΗ
Τα αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα δημοσιευθεί σύντομα στο www.balkansbeyondborders.eu.   
O Οργανισμός
Το Balkans Beyond Borders είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα στην Αθήνα που επιθυμεί να προάγει το διαπολιτισμικό διάλογο και καινοτόμες μορφές μάθησης και την παρακίνηση των νέων αξιοποιώντας ως μέσο την τέχνη του Κινηματογράφου και της Εικόνας.
Για ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Οργανισμού μπορείτε να επισκεφτείτε το διαδικτυακό μας τόπο στη διεύθυνση www.balkansbeyondborders.eu.