Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
18/1/2013 | t-shOrt

5o Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας/Artfools video festival 2013

Artfools video festival 2013
5ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Λάρισα θα υποδεχθεί το 5ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους/artfools video festival 2013.

Στις 10 ημέρες του Φεστιβάλ θα προβληθούν 24 Διεθνείς,  40 Ελληνικές, και 17 ταινίες από μαθητές από όλη την Ελλάδα. Θα γίνουν: Αφιερώματα σε ταινίες για την «Άγνωστη Θεσσαλία», στον cult κινηματογράφο ταινιών τρόμου, στο Γαλλικό Κινηματογράφο, master class με τον ΄Εκτορα Λυγίζο και τον Νίκο Καλογερόπουλο, με καλεσμένο τον Στέλιο Κούλογλου και προβολή της ταινίας του Ολιγαρχία / Oligarchy, με τέσσερα ενδιαφέροντα σεμινάρια, σεμινάριο animation,σεμινάριο video clip, σεμινάριο «πάμε γύρισμα» και «μεικτές τεχνικές κινηματογράφου –θεάτρου» και με πολλές-πολλές εκπλήξεις.

Ένα νεανικό Φεστιβάλ με πολλούς νέους εθελοντές, που, εδώ και πέντε χρόνια, συγκεντρώνει στη Λάρισα νέους δημιουργούς για την προβολή της ταινίας τους.

Το 5ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας, ανοίγει τις πύλες του, στη Λάρισα, στο κέντρο της Ελλάδας, στις 8 Φεβρουαρίου 2013 και περιμένει όλους τους φίλους του νεανικού / πρωτοποριακού κινηματογράφου. Εδώ και πέντε χρόνια το artfools video festival 2013 δίνει βήμα έκφρασης σε όλους τους νέους δημιουργούς χωρίς αποκλεισμούς.

www.artfools.gr  - www.artfoolsvideofestival.gr
e-mail: all.artfool@gmail.com