Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
27/2/2013 | t-shOrt

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχών στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσκληση υποβολής συμμετοχών στην επετειακή 10η διοργάνωση. Στην επερχόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο διάστημα από 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2013 το Φεστιβάλ συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής, δημιουργίας, καινοτομίας και προσφοράς. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας διαβλέποντας εγκαίρως την εξέλιξη των κινηματογραφικών πραγμάτων με την ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων επένδυσε στο αύριο του κινηματογράφου. Στη ψηφιακή τεχνολογία και τους νέους δημιουργούς.

Με τεχνολογικές υποδομές ψηφιακού κινηματογράφου τελευταίας τεχνολογίας και σημαντικές αλλαγές στη διαδικασία υποβολής συμμετοχών προς όφελος των κινηματογραφιστών το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας απευθύνει πρόσκληση στους δημιουργούς να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο κεντρικό τμήμα, στο τμήμα νεανικών και σπουδαστικών ταινιών Digital View South East Europe και στο τμήμα ταινιών κινητών τηλεφώνων movile πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου 2013.

Δείτε το πλήρες δελτίο τύπου και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.