Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
4/3/2013 | t-shOrt

Η ταινία ντοκιμαντέρ "A Man’s Rave" από 21/3 στη Θεσσαλονίκη

Η ταινία ντοκιμαντέρ "A Man’s Rave" ξεκινά το κινηματογραφικό της ταξίδι με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Προβάλλεται στον κινηματογράφο ΦΑΡΓΚΑΝΗ (Αγίου Παντελεήμονος 10, Καμάρα, Θεσ/νίκη) από τις 21 Μαρτίου, ώρα προβολής 22:30.


Το "A Man’s Rave" αποτελεί την ιδιόμορφη ιστορία ενός κρεοπώλη, λάτρη της χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής, ο οποίος σχεδόν καθημερινά μετατρέπει το κατάστημά του σε night club... σε μια γειτονιά της Αθήνας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Το κρεοπωλείο του Στράτου δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα, όπου οι πελάτες απλώς αγοράζουν κρέας, αλλά ένας χώρος που παραπέμπει περισσότερο σε κάποιο πάρτι της πρώιμης Rave σκηνής. Η ένταση της μουσικής, τα φώτα και οι ρυθμοί δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δίνει στο κρεοπωλείο μια ξεχωριστή διάσταση.

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό το πρωτότυπο, σχεδόν σουρεαλιστικό περιβάλλον και καταγράφει τις χειμαρρώδεις σκέψεις του Στράτου, τις πρακτικές της δουλειάς του, και το πάθος του για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική ή Rave όπως συχνά την αποκαλούν. Επίσης, παρατηρεί τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των συναδέλφων του αλλά και των πελατών του καταστήματος. Τελικά ο Στράτος, που ένιωθε πολύ μεγάλος στα 16 του, στα 42 του νιώθει παιδί;ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Official movie site: http://www.mansravemovie.com
Official facebook page: http://www.facebook.com/AMansRave
Facebook event: http://www.facebook.com/events/543763805663626/
Trailer: http://vimeo.com/weekendfilms/amansravetrailer
Early Teaser: http://vimeo.com/weekendfilms/amansraveteaser


ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Από 21 Μαρτίου στον κινηματοφράφο ΦΑΡΓΚΑΝΗ (Αγίου Παντελεήμονος 10, Καμάρα, Θεσ/νίκη)

Ώρα προβολής: 22:30

Εισιτήριο: 5 ευρώ