Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
12/5/2013 | Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Η νέα ταινία "Dead Road" του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

"Σε τι κόσμο ζείς;"

Μία ταινία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου "Dead Road"

Βρισκόμαστε στην Αθήνα 2015.
Ο Γιώργος και η Έλενα ένα ζευγάρι βυθίζονται στην εμπειρία των ολοαισθήσεων, χάρη σε ένα νέο και θαυματουργό χάπι (LSD), που τους επιτρέπει να βιώνουν τον κόσμο σαν τα έργα μεγάλων ζωγράφων. Ξεκινούν με χάπι Βερμεέρ, ακολουθεί ο Ματίς, μετά ο Βαν Γκόνγκ... Οι εμπειρίες που βιώνουν είναι θαυμαστές .Το συναίσθημα τους μεγάλο αλλά ο εθισμός βαθαίνει ,καθώς οι ήρωες αναλίσκονται σε επικίνδυνους παραισθησιογόνους ρυθμούς, όλο πιο σκοτεινοί και εφιαλτικοί σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.

Βασισμένο στο διήγημα του Paul Di Fillipo "Trapped in Art"

Σκηνοθεσία -Σενάριο: Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
Παραγωγή: TYCOVIDEOCAM FILMS - T&J PICTURES
Φωτισμός: Νίκος Χατζούδης
Μουσική: Γιώργος Κοντογιώργος
Κοστούμια: Σαπφώ Σαράντου
Φωτογραφία: Γιώργος Μενδρινός
Makeup Artist: Ντιάνα Τζανίδου
Ήχολήπτης : Δημήτρης Γιαγκουρίδης
Polcam: Διονύσης Λεβάκης

Πρωταγωνιστούν:

Μανώλης Κονταξάκης - Γιώργος
Έρρικα Μπίγιου - Ηρώ
Ραφαέλλα Καλογεράκου- Έλενα
Γιώργος Δάσκαλος - Πάνος

Το "Dead Road" είναι μια ανεξάρτητη Ελληνική ταινία σε επαγγελματικό επίπεδο γυρισμένη σε διάφορα μέρη της Αθήνας.Τα τραγούδια της ταινίας υπογράφει ο Γιώργος Κοντογιώργος στην φωτογραφία ο Γιώργος Μενδρινός στα φώτα ο Νίκος Χατζούδης ενώ στον ήχο ο Δημήτρης Γιαγκουρίδης τα κοστούμια σχεδιασμένα απο την Σαπφώ Σαράντου  και το Makeup η Ντιάνα Τζανίδου.Η ταινία έχει τελειώσει τα γυρίσματα και βρίσκεται ήδη στο στάδιο του μοντάζ καθώς αναμένεται να είναι έτοιμη στα τέλη Φεβρουαρίου 2013 και να κάνει πρεμιέρα αρχές Μάρτη στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ταξιδευτές" στην Ηλιούπολη Αθήνας.

Πρόκειται για την πέμπτη ταινία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου μετά το "Far and Away" 2008 και το "The Button" 2010 όπου προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στους Πολιτιστικούς Συλλόγους "Ταξιδευτές" τον Οκτώβρη του 2012 και "Άνω Ποταμών" τον Φλεβάρη 2013.

Δείτε τα treillers της ταινίας:
TREILLER 1
TREILLER 2