Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
16/6/2014 | t-shOrt

4o AIDFF - Call for entries

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι 15 Ιουνίου αρχίζει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας. Το Φεστιβάλ, προωθώντας την ιδέα του ψηφιακού κινηματογράφου περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης, κινουμένων σχεδίων πειραματικές, video art, video dance και σπουδαστικές ταινίες που δημιουργήθηκαν με την χρήση των νέων ψηφιακών μέσων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Το 4o Φεστιβάλ, διάρκειας 10 ημερών, θα διεξαχθεί μέσα στον Δεκέμβριο (θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες). Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού χαρακτήρα του Φεστιβάλ απονέμονται τα κάτωθι βραβεία:

Α’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Β’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Γ’ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Καλύτερης Tαινίας Τεκμηρίωσης, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Σκηνογραφίας, Καλύτερου Video Art, Καλύτερου Video Dance, Καλύτερου Πειραματικού, Καλύτερου Κινούμενου Σχεδίου, Καλύτερης Ερμηνείας, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερου Μοντάζ, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερης Μουσικής, Τιμητικές Διακρίσεις.

Η Εταιρεία  ΚΟΥΙΝΤΑ διοργανώνει το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Μικρού Μήκους Αθήνας σε συνεργασία με την Σχολή Τεχνών L.A. THEATER  και την Πολιτιστική Εταιρεία Tickets  Tickets. Το Φεστιβάλ  φιλοδοξεί να καθιερώσει ένα τόπο συνάντησης των δημιουργών και των θεατών του κινηματογράφου, με προβολές και άλλες εκδηλώσεις, σε χώρους που δεν είναι κατ’ ανάγκην κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά που προσφέρονται για το διάλογο του κοινού με τους δημιουργούς, απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αιτήσεις Συμμετοχής και τον κανονισμό μπορείτε να βρείτε στο ιστότοπο του Φεστιβάλ www.aidff.com

Παραγωγή-Διοργάνωση
Εταιρεία KOYINTA
www.kouinta-production.gr

Σε Συνεργασία
- Σχολή Τεχνών LA Theater www.latheater.gr
- Εταιρεία Tickets Tickets

Partner                                                                                                
- International Nature Film Festival of Vaasa  Finland
- International Wildlife Conservation Film Festival  USA
- DUHOK  INTERNATIONAL FILM FESTIVAL The Duhok International Film Festival is organised by the Cinema Directorate Duhok in cooperation with mîtosfilm Berlin.

http://www.youtube.com/watch?v=ptv-V4D7RgQ&list=UUwPSiuBpm2ql1-3i_V8zu5A