Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
21/9/2014 | t-shOrt

Οι δυο βραβευμένες στη Δράμα παραγωγές της t-shOrt, στις Νύχτες Πρεμιέρας 2014

Με τον Χρυσό Διόνυσο του 37ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας καθώς και την Τιμητική Διάκριση Σχεδιασμού Ήχου στις αποσκευές της, η "Προσευχή" του Θανάση Νεοφώτιστου συμμετέχει στις Νύχτες Πρεμιέρας την Τρίτη 23/9/2014 στις 18:00 στον Κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, μαζί με την ταινία "Εβίβα" των Δημήτρη Νάκου και Αμέρισσας Μπάστα, που απέσπασε Τιμητική Διάκριση Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στη Δράμα.

«Δύο μαθητές Γυμνασίου. Αναζητώντας την ταυτότητά τους, μέσα από τη βία, ο ένας θα παίξει με τα όρια του άλλου.
Στο Γυμνάσιο του Δημήτρη, ο Βασίλης με την παρέα  του,  μια  ομάδα  νταήδων, του προκαλούν τρόμο. Όταν μαθαίνει ότι πρέπει να πει την πρωινή προσευχή, ο Βασίλης καταλαμβάνει  όλη  του  τη  σκέψη. Τι  θα  γίνει όμως όταν  θα   φτάσει   η   μέρα   να   σταθεί μπροστά σε  όλο  το  σχολείο  και  κυρίως μπροστά σ’ αυτόν;»
«Προσευχή» του Θανάση Νεοφώτιστου

Δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

«Δυο φίλοι ταξιδεύουν προς το χωριό του τρίτου φίλου τους με σκοπό να παρευρεθούν στην κηδεία του. Μια σειρά απρόσμενων καταστάσεων τους καθυστερούν από την έγκαιρη άφιξη στον προορισμό τους και τους οδηγούν τελικά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους και των αξιών της φιλίας και της ζωής.»
«Εβίβα» των Δημήτρη Νάκου και Αμέρισσας Μπάστα

Δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.