Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
9/5/2015 | t-shOrt

10ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους – Στείλτε μας την Ταινία σας!

Και φέτος η ομάδα ταινιών του "ΑΣΤΟ – επικοινωνούμε" συνεχίζει την ετήσια τρέλλα της και διοργανώνει το 10ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους!

Περιμένουμε λοιπόν τις συμμετοχές σας!

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του ΑΣΤΟ δεν είναι διαγωνιστικό. Ο "Α.Σ.Τ.Ο.- επικοινωνούμε" θέλει να προβάλει όλους τους δημιουργούς που θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν την δουλειά τους. Κάθε χρόνο το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους σας περιμένει το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου, την πρώτη μέρα του Τριήμερου Φεστιβάλ του "Α.Σ.Τ.Ο.- επικοινωνούμε" που τα περιλαμβάνει όλα, την Παρασκευή το φεστιβάλ ταινιών, το Σάββατο συναυλίες, την Κυριακή λαϊκό γλέντι και βέβαια όλες τις ημέρες έκθεση καλλιτεχνικού εργαστηρίου και φωτογραφίας!

Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του "Α.Σ.Τ.Ο.- Επικοινωνούμε" www.astopatras.gr και από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook http://tinyurl.com/ngx2tjj.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας: τηλ. 6974 437 780 (Πίμα) & mail: astovideofestival@gmail.com.

Οι ταινίες στέλνονται ηλεκτρονικά έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2015. Τους όρους συμμετοχής, τις οδηγίες αποστολής και την αίτηση μπορείτε να τα βρείτε εδώ: aitisi-asto_10o-festival. Σας περιμένουμε για να περάσουμε με τις ταινίες σας ένα όμορφο καλοκαιρινό κινηματογραφικό βράδυ!!