Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
17/12/2015 | t-shOrt

RE-MICRO μ 5

Το Micro μ Festival και το metamatic:taf παρουσιάζουν και φέτος τις πέντε ταινίες που ξεχώρισαν στο 5ο Micro μ Festival σε μια μοναδική προβολή τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στις 19.30.

Το Micro μ Festival είναι ένα ετήσιο διαγωνιστικό φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους, όπου μόνος κριτής είναι το ίδιο το κοινό. Φιλοδοξεί να καλύψει την ανάγκη των νέων κινηματογραφιστών να βρουν έναν τρόπο προβολής του έργου τους αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της ταινίας μικρού μήκους στη χώρα μας. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο για μία ημέρα, ταυτόχρονα στην Αθήνα και άλλες πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και αποτελεί έναν ανοιχτό χώρο, μια γιορτή, βασισμένη στην έμπνευση και τη διάδραση μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν τον κινηματογράφο.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, το κοινό δέκα πόλεων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Χανιά, Πτολεμαΐδα, Ηράκλειο, Βέροια, Ξάνθη, Κέρκυρα και Παρίσι) έδωσε δυναμικά το «παρών» και ψήφισε για την ανάδειξη της αγαπημένης ταινίας μικρού μήκους του 5ου Micro μ Festival. Ήταν τόσο καλή η παρέα που αποφασίσαμε να μην περιμένουμε μέχρι το επόμενο φθινόπωρο για να ξαναβρεθούμε και έτσι τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο metamatic:taf (Νορμανού 5, Αθήνα), θα απολαύσουμε και πάλι μαζί σε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τις πέντε πρώτες ταινίες που προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού των δέκα πόλεων κατά τη διάρκεια του 5ου Micro μ Festival.

Πρόκειται για τις ταινίες:
  • The Gift of the Magi της Ισμήνης Δασκαρόλη
  • Forever Young του Σπύρου Χαραλάμπους
  • Για Πάντα του Νίκου Μανδαράκα
  • Πέντε Τρόποι να Πεθάνεις της Νταιάνας Παπαδάκη
  • Στ' Αλήθεια του Κωνσταντίνου Φραγκούλη

RE-MICRO μ 5: Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, 19.30

Είσοδος ελεύθερη
 
 
Περισσότερες πληροφορίες: