Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
10/5/2017 | t-shOrt

Υποβολή Ταινιών για το 8ο BBB Short Film Festival

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το 8ο Balkans Beyond Borders ShortFilm Festival με θέμα ENTER/ EXIT. Καλούμε νέους κινηματογραφιστές μέχρι και 35 ετών να δηλώσουν συμμετοχή με την ταινία τους και να μπουν στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ το οποίο θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες, τον Οκτώβριο του 2017.

H προθεσμία για τις συμμετοχές διαρκεί μέχρι τις 10 Ιουλίου 2017 και είναι δεκτά όλα τα είδη διάρκειας μέχρι και 30 λεπτών.

Αυτή τη χρονιά το ΒΒΒ προκαλεί τη δημιουργία μέσα από τη θεματική: ENTER / EXIT. Εισερχόμαστε στη ζωή μέσω μιας εξόδου...Είτε αποφασίσουμε να μπούμε ή να βγούμε αποκτάμε μια νέα εμπειρία. Ανταποκρινόμενο στο σκοπό του το ΒΒΒ δίνει κίνητρο μέσα από τον προβληματισμό πάνω σε ζητήματα της επικαιρότητας.
Το Φεστιβάλ που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη στα Βαλκάνια φέτος ξεπερνάει τα σύνορα και ταξιδεύει στις Βρυξέλλες για να προωθήσει το έργο των νέων Βαλκάνιων καλλιτεχνών στην Ευρώπη. Εδώ και εφτά χρόνια το ΒΒΒ δίνει τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν και να αναδείξουν τη δουλειά τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό τόπο του Balkans Beyond borders: www.balkansbeyondborders.eu, το Facebook (BalkansBeyondBorders) και το Twitter (BalkansBB).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@balkansbeyondborders.eu
 
Press Kit
 
Αιτήσεις Συμμετοχής: here

Σχετικά με το ΒΒΒ:
Το Balkans Beyond Borders είναι μια αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που επιθυμεί να προάγει το διαπολιτισμικό διάλογο και την μη τυπική μάθηση, αξιοποιώντας ως μέσο την Τέχνη του Κινηματογράφου και τα Νέα Μέσα. Επιπλέον, το ΒΒΒ επιδιώκει να ενισχύσει τους νέους “Δημιουργούς” των Βαλκανίων και να κάνει γνωστό το έργο τους στην ευρύτερη περιοχή και πέρα από αυτή, πιστεύοντας πως οι άνθρωποι της τέχνης και ειδικά η νέα γενιά αυτών μπορούν να αποτελέσουν μια σημαντική βάση για συνεργασία και ανάπτυξη.