Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
16/6/2017 | t-shOrt

Εργαστήριο: Φτιάχνοντας Ντοκιμαντέρ με Ανθρώπινες Ιστορίες, από τον Βασίλη Λουλέ

Αυτό το καλοκαίρι  από το Σάββατο 29 Ιουλίου έως το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 και στο πλαίσιο του "Φεστιβάλ Βωβούσας" στα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί το Κινηματογραφικό Εργαστήριο «Φτιάχνοντας Ντοκιμαντέρ με ανθρώπινες ιστορίες» από τον σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ.

Οκτώ μέρες βλέποντας ταινίες, κάνοντας βιωματικές ασκήσεις, κινηματογραφώντας προσωπικές μαρτυρίες και ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ.
Οκτώ μέρες με κέφι, ζεστή παρέα και ομαδικό πνεύμα.
Επιμόρφωση και διακοπές μαζί, σε ένα πολύ όμορφο μέρος, απολαμβάνοντας και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
28 Ιουνίου 2017
Ωστόσο, λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού δωματίων που διαθέτει το χωριό και της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών τις ημέρες των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Βωβούσας, εάν το αποφασίσετε, προχωρήστε αμέσως στη διαδικασία εγγραφής!

Το φετινό Εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ιστορικούς ερευνητές, παραμυθάδες και αφηγητές, όσους ασχολούνται με την προφορική ιστορία, κοινωνικούς ανθρωπολόγους, εθνογράφους, ψυχολόγους, κινηματογραφιστές και ηθοποιούς, αλλά και όσους έχουν την όρεξη να γνωρίσουν το σύγχρονο ντοκιμαντέρ.

Δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του κινηματογράφου.

Το Εργαστήριο «Φτιάχνοντας Ντοκιμαντέρ με ανθρώπινες ιστορίες» ενδιαφέρει όχι μόνο καινούργιους μαθητές αλλά και όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει προηγούμενα Εργαστήρια του Βασίλη Λουλέ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες επαρχιακές πόλεις.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο Εργαστήριο στο blog του Φεστιβάλ Βωβούσας 

ή και στη σελίδα του Εργαστηρίου στο facebook