Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
31/7/2017 | t-shOrt

“Μικρού Μήκους ευχές για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ Δράμας”

Έναν διαδικτυακό διαγωνισμό διοργανώνει το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας με αφορμή τη φετινή 40η επετειακή του διοργάνωση: Μικρού μήκους…διαδικτυακές ευχές… με έπαθλο ένα πακέτο φιλοξενίας στο φετινό Φεστιβάλ. 

Το Φεστιβάλ καλεί όλους τους χρήστες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να φτιάξουν τη δική τους πρωτότυπη «μικρού μήκους ευχή» για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ, να την κοινοποιήσουν στο Facebook ή στο Instagram και να διεκδικήσουν ένα από τα έπαθλα του διαγωνισμού. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν ένα μικρό, σύντομο βίντεο, αποτυπώνοντας με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο μια ευχή για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ, χρησιμοποιώντας το hash tag  #Drama40

Το βίντεο θα πρέπει να ανέβει στην ομάδα Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο Facebook ή στο προφίλ του διαγωνιζόμενου στο Instagram, πάντα με το hash tag  #Drama40

Η μέγιστη διάρκεια του κάθε βίντεο ορίζεται στο 1 λεπτό. 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 23:59 της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν λίγες μέρες αργότερα. Τις συμμετοχές του διαγωνισμού θα κρίνει 3μελής επιτροπή που θα ορίσει η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ. 

Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στη Δράμα και να παρακολουθήσει από κοντά το Φεστιβάλ: 

1ο βραβείο του διαγωνισμού δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου της Δράμας, για τον νικητή και έναν συνοδό του, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, μαζί με δύο διαπιστεύσεις καλεσμένων του Φεστιβάλ και όλο το σχετικό υλικό της φετινής διοργάνωσης.

Ο 2ος και ο 3ος νικητής θα κερδίσουν διαπιστεύσεις καλεσμένων του Φεστιβάλ και την τσάντα με το σχετικό υλικό, ενώ ο 4ος και ο 5ος νικητής θα κερδίσουν προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ. 

Κάντε λοιπόν «Μια Μικρού Μήκους Ευχή» για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας!