Ειδήσεις

Αναζητήστε με μια λέξη το άρθρο που είναι καταχωρημένο.
7/5/2018 | t-shOrt

Στείλτε την ταινία σας στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε

Ήρθε και φέτος η μεγάλη στιγμή για το 13ο στη σειρά Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο. Επικοινωνούμε! 

Οι διοργανωτές περιμένουν τις ταινίες σας για να γίνει το καλύτερο φεστιβάλ που έχουν οργανώσει μέχρι τώρα! 

Όμως, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, "δυστυχώς επαληθεύεται η προκατάληψη ότι ο αριθμός 13 φέρνει γρουσουζιά, καθότι θα είναι το τελευταίο στον πολυαγαπημένο μας χώρο στην Βαλτετσίου 3 που με κόπο είχαμε μεταμορφώσει όλα αυτά τα χρόνια σε ένα μικρο θερινό σινεμά. Αλλά μην στενοχωριέστε γιατί όπου και να είναι το καινούριο μας σπίτι, θα συνεχίσουμε την δημιουργική πορεία που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας. Περιμένουμε τις ταινίες σας όπως κάθε χρόνο για να περάσουμε δύο όμορφες καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες σινεμά!

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους διοργανώνεται από την Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, στα πλαίσια του 15ου Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο.

Το φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό και σκοπός του είναι η προβολή όσο το δυνατόν περισσότερων ταινιών στον χρόνο που διαθέτει.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής, η αίτηση και η διαδικασία αποστολής εδώ.  

Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του Α.Σ.Τ.Ο-Επικοινωνούμε, και από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook.