Κάποια βίντεο δεν θα είναι διαθέσιμα για ένα διάστημα λόγω αναβάθμισης.
Some videos will be unavailable for a while due to site upgrade.

Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

9/1/2018 - Ζητούνται άμεσα εθελοντές ηθοποιοί
julianorth2@gmail.com

Ζητούνται άμεσα εθελοντές ηθοποιοί για φεστιβαλική ταινία μικρού μήκους. Για πρωταγωνιστικό ρόλο ζητείται γυναίκα ηθοποιός (άμισθη) ηλικίας 20-30 χρονών. Σε ρόλο κομπάρσου ζητούνται 7 γυναίκες και 8 άντρες ηθοποιοί από 20-60 ετών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες των Σαββατοκύριακων του Ιανουαρίου, αρχής γενομένης στις 19-20/1/2018 μέχρι και 2-3/2/2018 στην περιοχή του Καπανδριτίου, της Κηφισιάς και του κέντρου. Το casting για το πρωταγωνιστικό ρόλο θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 12/1 11:00-14:00 και για τους βοηθητικούς ρόλους την Παρασκευή 11/1 19:30 - 22:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου, Ανακρέοντος 60 στο ισόγειο. επικοινωνία: julianorth2@gmail.com, 6980431546
Βοηθητικά για την πρωταγωνίστρια δίνεται μια στροφή από το θεατρικό έργο "Η Πείνα και η δίψα", του Ευγένιου Ιονέσκο.
"MARI MANTLEN: Φτάνει να κάνω ένα βήμα και να αγγίξω την παλάμη σου, φτάνει να σε φωνάξω και να ακούσω τη φωνή σου να 'ρχεται απ' το διπλανό δωμάτιο, για να νιώσω ευτυχισμένη. Τώρα έχουμε και τη μικρή. (Δείχνει την παιδική κούνια)Και το ξέρω πως μας αγαπάς. Ίσως όχι αρκετά, ίσως δεν το καταλαβαίνεις. Ίσως δειλιάζεις ν’ αφήσεις λεύτερο τον εαυτό σου. Αλλά μας αγαπάς, εγώ το ξέρω. Δεν ψάχνεις να βρεις, δεν το σκέφτεσαι πόσο απέραντη είναι η θέση που κατέχουμε στην καρδιά σου... Κι όμως λιγάκι το αισθάνεσαι. Αν και όχι αρκετά. Αχ! Αν μπορούσες να το νιώσεις ως τα κατάβαθα του είναι σου. Τα μύχια της ψυχής σου."
επικοινωνία: julianorth2@gmail.com, 6980431546

7/1/2018 - Casting ηθοποιών
shortfilm_casting@hotmail.com

Φοιτητές του τμήματος Digital Film Making του SAE Institute of Athens, αναζητούν άνδρες & γυναίκες ηθοποιούς, ερμηνευτικής ηλικίας 25-35 ετών, για πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σπουδαστική ταινία μικρού μήκους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να είναι επαγγελματίες, ερασιτέχνες αλλά και τελειόφοιτοι δραματικών σχολών.

Πρόκειται για κωμωδία παρεξηγήσεων, τα γυρίσματα της οποίας θα διαρκέσουν δύο (2) ημέρες και θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Φεβρουαρίου, στην Αθήνα. Η συμμετοχή θα είναι αμισθί.

Δήλωση ενδιαφέροντος έως 12/01. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις ακριβείς μέρες & ώρες ακροάσεων, καθώς και για τον τόπο διεξαγωγής.

Κατάθεση βιογραφικών & φωτογραφιών: shortfilm_casting@hotmail.com,

Πληροφορίες: +30 697 4059366

7/1/2018 - Ζητείται ζωγράφος
georgosopoulos96@gmail.com

Ζητείται ζωγράφος για την δημιουργία 3 πινάκων οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν σε σκηνικό ταινίας μικρού μήκους stop motion. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπορούν να σχεδιάσουν κάτι στο στυλ Zdzislaw Beksinski. Όποιος ενδιαφέρετε να στείλει mail με δείγμα από έργα του και ένα εκτιμώμενο κόστος. Η παραγωγή είναι φοιτητική οπότε δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μεγάλου ποσού.

5/1/2018 - Ζητειται καμεραμαν
antyvens@hotmail.com

Ζητειται καμεραμαν για ταινια μικρου μηκους που θα γυριστει εντος Αττικης.

5/1/2018 - Γυναίκες ηθοποιοί, βοηθός σκηνοθέτη, σκριπτ
ioannoufp@gmail.com

Ζητούνται γυναίκες ηθοποιοί, 18 - 40 ετών, βοηθός σκηνοθέτη(κατά προτίμηση γυναίκα) και σκριπτ, στην Αθήνα, για συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους. Η ταινία θα σταλεί ως υποψήφια σε φεστιβάλ, εντός και εκτός Ελλάδος. Δε μας ενδιαφέρει η προϋπηρεσία. Άτομα χωρίς καμία εμπειρία, είναι ευπρόσδεκτα να δοκιμάσουν και αν ενδιαφέρουν το σκηνοθέτη, ίσως συνεργαστούμε. Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι ο πολύς ελεύθερος χρόνος(ειδικά για βοηθούς σκηνοθέτη). Όσες και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν σχετικό μήνυμα. Για τις ηθοποιούς, απαιτούνται ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ φωτογραφίες(τουλάχιστον μία από αυτές, να είναι ολόσωμη). Στείλτε τα μηνύματά σας, στη διεύθυνση ioannoufp@gmail.com4/1/2018 - Ζητείται ηχολήπτης - μπούμαν
blueshineltd@gmail.com

Ζητείται ηχολήπτης - μπούμαν με δικό του εξοπλισμό για συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους. Eπικοινωνήστε μαζί μου στο blueshineltd@gmail.com

3/1/2018 - Soundtrack
xtremespirit64@gmail.com

Αναλαμβάνω μουσική υπόκρουση για ταινίες, καθώς επίσης και για τα credits!!

31/12/2017 - Μαθήματα σκακιού
chesslessons10@gmail.com

Μαθήματα σκακιού παραδίδονται στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα μέσω διαδικτύου.
Πληροφορίες στο chesslessons10@gmail.com.

29/12/2017 - Video Editor
eleftheriadis@outlook.com

VIDEO Editor Αναλαμβάνω δουλειές μοντάζ. Ταινίες μικρού/μεγάλου μήκους, Εταιρικά Video, Διαφημιστικά, Color correction. Τιμές ανάλογα το project, το υλικό και το deadline. ΑΘΗΝΑ eleftheriadis@outlook.com

29/12/2017 - Μοντάζ
lmarazak03@gmail.com

Γεια σας, γνωρίζω αρκετά καλά το Sony Vegas.
Αναλαμβάνω να κάνω μοντάζ την ταινία μικρού/μεγαλού μήκους σας. Χωρίς χρήματα, για εξάσκηση. lmarazak03@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία