Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

30/1/2018 - Κινηματογραφιστης
redlightfilmsco@gmail.com

Αναζητάμε έκτακτα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με δικό του εξοπλισμό για μερικές σκηνές μιας ταινίας μικρού μήκους. Βιογραφικά στο redlightfilmsco@gmail.com. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.

29/1/2018 - Ζητείται make up artist για προσθετικό σιλικόνης
kostas-ptr@outlook.com

Για τις ανάγκες γυρίσματος ταινίας μικρού μήκους και για την στελέχωση της συγκεκριμένης θέσης για τα υπόλοιπα project με αμοιβή, ζητείται make up artist με γνώση πάνω στα special effect (προσθετικό σιλικόνης). Η απαιτήσεις του πλάνου είναι καθαρά πάνω στη μορφολογία του πρόσθετου και όχι στο texture,την υφή ή το χρώμα. Αποστολή δείγματος δουλειάς στο kostas-ptr@outlook.com ή στο 6972827030

29/1/2018 - Βοηθός σε παραγωγές
mixshortfilm@hotmail.com

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε παραγωγές , πίσω από την κάμερα (Στήσιμο φώτων, μεταφορές, κουβάλημα, βοηθός οπερατέρ, λίγο από όλα) σε videoclip, ταινίες μικρού μήκους, μέχρι βαφτίσεις. Ε-mail στο mixshortfilm@hotmail.com (Δίδεται αμοιβή) Σαν εξτρα εισόδημα

28/1/2018 - Μαθήματα προφοράς Αμερικάνικων Αγγλικών και αυτοδιδασκαλίας Αγγλικών
smartenglishmethod@gmail.com

Μαθήματα φωνητικής και φωνολογίας Αμερικάνικων Αγγλικών με έμφαση στις δυσκολίες για τους ομιλητές της Ελληνικής. Θεωρία και πράξη.
Επίσης, μαθήματα Αγγλικών και αυτοδιδασκαλίας Αγγλικών με χρήση υπολογιστή. Πρωτότυπη μέθοδος με σκοπό το κέρδος χρόνου και την καλύτερη κατανόηση. Έμφαση στην παραγωγή λόγου. Παρουσίαση αρχών και εργαλείων. Κριτική λεξικών και άλλων πηγών.
Τα μαθήματα γίνονται και μέσω Internet.
Email: smartenglishmethod@gmail.com

26/1/2018 - color grader
tcoating70@gmail.com

color grader για ταινια, tcoating70@gmail.com

26/1/2018 - mixshortfilm@hotmail.com
mavromoustakos@hotmail.com

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε παραγωγές που κάνει η ομάδα μας, πίσω από την κάμερα (Στήσιμο φώτων, μεταφορές, κουβάλημα, βοηθός οπερατέρ, λίγο από όλα.) από videoclip, ταινίες μικρού μήκους, μέχρι βαφτίσεις. Ε-mail στο mixshortfilm@hotmail.com
(Δίδεται αμοιβή) Σαν εξτρα εισόδημα

25/1/2018 - Γυναίκα ηθοποιός για βιντεοκλίπ
prasim23@gmail.com

Αναζητούμε έγχρωμη εύσωμη γυναίκα για ρόλο σε βιντεοκλίπ. Δίνεται αμοιβή, επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες. τηλ 6995337058

22/1/2018 - Ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους.
redlightfilmsco@gmail.com

Αναζητούμε ηθοποιούς άνδρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 25-40 για ταινία μεσαίου μήκους Ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου. Αποστολή βιογραφικών στο redlightfilmsco@gmail.com. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.

21/1/2018 - Συμμετοχή ως ηθοποιός
sthedif1000@outlook.com

Είμαι ερασιτέχνης ηθοποιός, 28 ετών-άντρας. Έχω εμπειρία κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις και μία συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους. Με ενδιαφέρει να παίξω σε ταινία μικρού μήκους. Θα μπορούσα να συμμετάσχω και εθελοντικά (αν δεν υπάρχει παραγωγή) αρκεί να είναι κάτι επαγγελματικό και ενδιαφέρον.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: sthedif1000@outlook.com Διαθέσιμος μέχρι τέλος Φεβρουαρίου- Αρχές Μαρτίου

18/1/2018 - Ζητείται γυναίκα ηθοποιός έναντι αμοιβής
kostas-ptr@outlook.com

Για τις ανάγκες πρωταγωνιστικού ρόλου ταινίας μικρού μήκους ζητείται έναντι αμοιβής (+..), γυναίκα ηθοποιός ηλικίας 20-30 χρονών με καθαρό πρόσωπο και λεπτή σιλουέτα.
H ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το
Σάββατο 27/1 ώρα 12:00-15:00 στο Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30 - Κεραμεικός &
Δευτέρα 29/1 ώρα 10:30-13:00 στο Χώρο Tέχνης Ασωμάτων, Αγ. Ασωμάτων 6 – Μοναστηράκι.
Οι ηθοποιοί θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει μια μικρή σκηνή επιλογής τους συναισθηματικά φορτισμένη. Ο κεντρικός χαρακτήρας του έργου που θα κληθούν να υποδυθούν βρίσκεται σε μια υπαρξιακή περιδίνηση και κριτήριο θα αποτελέσει η εκφραστικότητα κίνησης και προσώπου.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν φωτογραφία & βιογραφικό και για ακρόαση με ραντεβού στο kostas-ptr@outlook.com. ή στο 6972827030.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία