Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

23/2/2018 - ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ.
christosparfanis@gmail.com

Αναζητώ βοηθό σκηνοθέτη για ταινία μικρού μήκους. Καθήκοντα: δημιουργία break down ή storyboard για το σενάριο (6 σελίδες σε επαγγελματικό format.)Δεν υπάρχει αμοιβή δυστυχώς. Το όνομα όμως μπαίνει στους τίτλους της ταινίας κανονικά!! Βιογραφικά στο christosparfanis@gmail.com

22/2/2018 - Ζητούνται ηθοποιοί Ν.Πιερία
jimkitidis@gmail.com

Ζητούνται ηθοποιοί κυρίως από νομό Πιερία για ταινία heavy,μυστηρίου,κοινωνική με λίγο Spinal Tap αλλά στο σοβαρό.Απαιτείται κάποια εκπαίδευση στην σανσκριτική γλώσσα,καινή διαθήκη,thelema και άλλα που θα δώσουν βάθος στην ταινία.

21/2/2018 - Γυναίκες ηθοποιοί για screen tests
ed-productions@hotmail.com

Ζητούνται γυναίκες ηθοποιοί, άνω των 18 ετών, για screen tests που θα γίνουν στην Αθήνα και θα χρησιμοποιηθούν, για πειραματική ταινία. Η ταινία θα σταλεί σε αντίστοιχα φεστιβάλ. Οι ενδιαφερόμενες, θα πρέπει να στείλουν φωτογραφίες, στη διεύθυνση ed-productions@hotmail.com

19/2/2018 - Ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους.
redlightfilmsco@gmail.com

Αναζητούμε ηθοποιούς άντρες & γυναίκες, ηλικία από 25 ως 40 ετών για την ταινία μικρού μήκους - ψυχολογικό θρίλερ (δυστυχώς δεν δίνεται αμοιβή) 
Βιογραφικά στο redlightfilmsco@gmail.com

17/2/2018 - Συμμετοχή και συνεργασία σε κανάλι youtube
jim251990@gmail.com

Ψάχνουμε νέους και νέες (ηθοποιούς, σεναριογράφους, κινηματογραφιστές, social manager κτλ.) από 18 μέχρι 25 (σπουδαστές αλλά και πιο έμπειρους) που θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν στο κανάλι μας που έχουμε στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCSCpFnJUB4Nh1Gn67V0RBPQ). Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας email στο faketrailers0@gmail.com. Μόνο σοβαρές προτάσεις και υπεύθυνα άτομα.

15/2/2018 - DJI Ronin Ενοικίαση (3-AXIS STABILIZED HANDHELD GIMBAL SYSTEM)
info@shortcat.gr

DJI Ronin(3-AXIS STABILIZED HANDHELD GIMBAL SYSTEM)
Με το thumb controller & δύο μπαταρίες. Με την βαλίτσα μεταφοράς.
Κόστος ενοικίασης:
60 ευρώ / ημέρα
150 ευρώ / 3 ημέρες
250 / εβδομάδα

13/2/2018 - SuperHeroFilms
epicsuperherofilmsgr@gmail.com

Ζητούμε σεναριογράφο για υπερωριακές ταινίες γνωστών υπερ ήροων κόμικ με σκοπό δημιουργία πρωτοποριακών ταινιών μικρού μήκους που θα αποσταλούν σε μεγάλα αμερικανικά στούντιο ως δείγμα δουλειάς. Δεν υπάρχει αμοιβή όμως η παραγωγή καλύπτει την δημιουργία αναγκαίων κοστουμιων. Μόνο σοβαρες προτάσεις στο παρακάτω email και μόνο υπεύθυνα άτομα. epicsuperherofilmsgr@gmail.com

13/2/2018 - Ζητείται μπούμαν
blueshineltd@gmail.com

Ζητείται μπούμαν με δικό του εξοπλισμό για συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα στο e-mail.

8/2/2018 - Sound Design
justleko6@gmail.com

Είμαι νέος, έμπειρος sound engineer & sound designer με εξειδίκευση σε κινηματογραφικές εφαρμογές και post production. Αναλαμβάνω μαζί με συνεργάτες μικρού καθώς και μεγάλου μήκους ταινίες για τις ανάγκες του ήχου από την ηχογράφηση μέχρι και την τελική μίξη.
EMAIL: konstantinos.lesgidis@gmail.com
Κινητό: 6945622858 / 6987887842

4/2/2018 - Ζητειται αντρας και γυναικα ηθοποιος για ταινια μικρου μηκους
antyvens@hotmail.com

Ζητούνται ηθοποιοί, άντρας και γυναίκα, ερμηνευτικής ηλικίας 25-30 για δυστοπική sci fi ταινία μικρού μήκους. Αποστολή βιογραφικών στο antyvens@hotmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία