Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

15/4/2019 - Ζητείται youtuber για συνεργασία
parodos77@hushmail.com

Ζητείται youtuber για συνεργασία. Πρόκειται για ιστορίες φαντασίας και τρόμου. Επικοινωνήστε στο email parodos77@hushmail.com

14/4/2019 - Αναζητώ παραγωγό για σενάρια.
thefilmdirectorslife@gmail.com

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ/ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ αναζητά ΠΑΡΑΓΩΓΟ/ΟΥΣ για σενάρια 60-75 σελίδων. Το είδος τον σεναρίων είναι θρίλερ.
Επικοινωνία στο email: thefilmdirectorslife@gmail.com
Απαραίτητη προϋπόθεση: Δείγμα προηγούμενων εργασιών στο χώρο του κινηματογράφου ως παραγωγός.

9/4/2019 - Ηθοποιός-Ζητώ ρόλο σε ταινία δράσης
thanosoverdose@hotmail.com

Θα ήθελα να συμμετάσχω σε ταινία δράσης. Είμαι 27, 1,76 , καστανός και αθλούμαι αρκετά, θα ήθελα να παίξω σε κάποια ταινία δράσης ,αρκεί ο σκοπός να είναι κάτι αξιοπρεπές που αξίζει το χρόνο μου, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αμοιβή, διότι είμαι χομπιστας (και λάτρης των ταινιών δράσης). Μένω Αθηνά!

7/4/2019 - ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
depstyl@gmail.com

Αναζητούμε ηθοποιούς για την ταινία μας!
Άνδρες Ερμηνευτικής ηλικίας 40-50
Γυναίκες Ερμηνευτικής Ηλικίας 25-35
Γυναίκες Ερμηνευτικής Ηλικίας 50-65
Πρόκειται για μια κοπέλα που εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο και αναπτύσσει μια σχέση μέσω τηλεφώνου με μια ηλικιωμένη κυρία.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ταινία μικρού μήκους του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ. Δε θα υπάρξει αμοιβή.
Αποστολή Βιογραφικών στο mosxokarydomovie@gmail.com.

7/4/2019 - FOREIGN TV SERIES
movie.tvseriesadds@gmail.com

Ζητούνται:
Α.
1) 1 άνδρας ερμηνευτικής ηλικίας 40 - 45 ετών (ηλικίας 35 - 45), γλώσσα ελληνικά - αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά θα θεωρηθούν παραπάνω προσόν.
Παρακαλώ στον τίλτλο του εμαιλ που θα αποστείλετε αναγράψτε : “Νίκος”
2) 2 άνδρες ερμηνευτικής ηλικίας 20 - 35 (ηλικίας 20 - 35)
Παρακαλώ στον τίλτλο του εμαιλ που θα αποστείλετε αναγράψτε : “Ανδρέας - Aλέξανδρος”
3) γυναίκα 18 - 28, γλώσσα ελληνικά - αγγλικά, ισπανικά θα θεωρηθεί προσόν.
Παρακαλώ στον τίλτλο του εμαιλ που θα αποστείλετε αναγράψτε : “Irene”
Aποστολή βιογραφικών, πρόσφατες φωτογραφίες και showreel στο movie.tvseriesadds@gmail.com (email κινηματογραφικής παραγωγής)
Β.
4) άνδρας (feature extra - κομπάρσος): 50 - 60 μη ομιλόν ρόλος -3 εμφανήσεις (κάτοικος στην περιοχή της Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας - Ιωαννίνων - Πάργας)
Παρακαλώ στον τίλτλο του εμαιλ που θα αποστείλετε αναγράψτε : “Πατέρας”
5) γυναίκα 50 - 60 (feature extra - κομπάρσος): μη ομιλόν ρόλος -3 εμφανήσεις (κάτοικος στην περιοχή της Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας - Ιωαννίνων - Πάργας)
Παρακαλώ στον τίλτλο του εμαιλ που θα αποστείλετε αναγράψτε : “Μητέρα”
6) extras - κομπάρσοι : στην περιοχή της Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων - Πάργας.
Παρακαλώ στον τίτλο του εμαιλ που θα αποστείλετε αναγράψτε : “ Extras - κομπάρσος"

Παρακαλώ οι κάτοικοι της επαρχίας (Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας- Ιωαννίνων - Πάργας (κομπάρσοι - έξτρας - feature extras, “Πατέρας”, “Μητέρα") αποστείλτε βιογραφικά και πρόσφατες φωτογραφίες στο arlekinos.theatre@gmail.com Τηλ επικοινωνίας : 6979 575599.
Οι κάτοικοι επαρχίας για τους ρόλους “Νίκος - Ανδρέας - Aλέξανδρος - Irene”, παρακαλώ προωθήστε το email σας ΚΑΙ στο movie.tvseriesadds@gmail.com πάντα με τον αντίστοιχο τίτλο.
Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέσα Μαίου στην περιοχή της Ηπείρου και θα υπάρχει κάλυψη ενσήμων και αμοιβή.

3/4/2019 - Spot ενημέρωσης και ευαισθητοποιησης για τοv σχολικό εκφοβισμο
k.villy@yahoo.gr

Αναζητούμε ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών για ένα σποτάκι που θέλουμε να δημιουργήσουμε για τον σχολικό εκφοβισμό. Δεν έχουμε τη δυνατότητα αμοιβής. Το γύρισμα θα είναι μια μέρα. Θα ήταν ιδανικο αν κάποια θεατρικη ομάδα σχολείου θα μπορούσε να συμμετάσχει. Μπορειτε να δείτε τις ταινίες μικρού μήκους στον ιστοτοπο μας στην κατηγορία Cinema και υποκατηγορία Short Films.
www.creativeiconfilms.com

2/4/2019 - Ερασιτέχνης ηθοποιός
Ariadne.armarioti@gmail.com

Είμαι η Αριάδνη και επι πολλά χρόνια ήμουν σε θεατρική ομάδα αλλά πλέον θα με ενδιέφερε κάτι στο χώρο του κινηματογράφου. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κάποια σειρά (είτε διδυκτιακη είτε όχι) ή ταινία.
Επίσης είμαι χορεύτρια και όσο αναφορά την εμφάνιση μου είναι πιο εναλλακτική καθώς έχω σκουλαρίκια αν θέλετε να με δείτε επισκεφτείτε το προφίλ μου στο instagram: elfcaat

1/4/2019 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
kotsirispanagiotis@hotmail.gr

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΛΟΤΟΥ ΝΕΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ. ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ 2 ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
E-MAIL kotsirispanagiotis@hotmail.gr
Tα γυρισματα θα γινουν στην Αθήνα.

27/3/2019 - Άντρας ηθοποιός γύρω στα 45 - 50
giorgosleontakianakos@gmail.com

Ζητείται άντρας ηθοποιός γύρω στα 45 - 50 για να παίξει σε ταινία μικρού μήκους. Η ταινία σκοπό έχει να πάει σε Φεστιβάλ. Πρόκειται για μία μέρα γυρισμάτων την μεγάλη εβδομάδα. Πιθανές ημερομηνίες είναι 24 ή 25 Απριλίου 2019. Θα χρειαστούμε μία με δύο μέρες πρόβες. Θα υπάρχει κανονικότατη αμοιβή.

27/3/2019 - Γυναίκα ηθοποιός γύρω στα 65 - 70
giorgosleontakianakos@gmail.com

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός γύρω στα 65 - 70 για να παίξει σε ταινία μικρού μήκους. Η ταινία σκοπό έχει να πάει σε Φεστιβάλ. Πρόκειται για μία μέρα γυρισμάτων την μεγάλη εβδομάδα. Πιθανές ημερομηνίες είναι 24 ή 25 Απριλίου 2019. Θα χρειαστούμε μία με δύο μέρες πρόβες. Θα υπάρχει κανονικότατη αμοιβή.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία