Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

12/4/2010 - video editor/σκηνοθέτη ζητά εργασία ή συνεργασία

Είμαι γνώστης του προγράμματος Premier, After Effect ,Avid, Sony Vegas,και άλλων παρόμοιων προγραμμάτων, προγράμματα εγγραφής ήχου.
Διαθέτω πολύ καλές γνώσεις εικονοληψίας-σκηνοθεσίας

Δουλεύω είδη σε ένα μικρό τοπικό κανάλι όπου η όρεξη μου για δουλειά δεν ικανοποιήται.
kontea1@otenet.gr

8/4/2010 - Μετάφραση

Αναφερθήκατε σε αναζήτηση μεταφραστών υποτίτλων.Γνωρίζω αγγλικά λίγα ισπανικά κ άπταιστα ιταλικά με κάποια εμπειρία.Αν ενδιαφέρεσται ακόμη παρακαλω επικοινωνήστε μαζί μου στο anta0912@hotmail.com

6/4/2010 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΙΣΕΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
cynthiatzitzis@otenet.gr

6/4/2010 - ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 200 cm2 ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ .

cynthiatzitzis@otenet.gr

1/4/2010 - ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ

Ζω στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και είμαι συνθέτης & πιανίστας (31 ετών).
1. Ενδιαφέρομαι να γράψω μουσική σε ταινία μικρού μήκους (εκτός από θρίλερ) είτε να συμμετάσχω ως μουσικός επί σκηνής σε κάποιο θεατρικό έργο (στην άνω ελλάδα)
2. Ψάχνω να επενδύσω μουσικά παιδική ιστορία σε στυλ animation
email: georgios_tapes@yahoo.gr

30/3/2010 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Ζητούνται ηθοποιοί ηλικίας περίπου 25- 30, για μικρού μήκους ταινία, σπουδαστική (κομεντί) που θα γυριστεί σίγουρα μέχρι τέλη Ιουνίου.ʼΟποιος ενδιαφέρεται ας στείλει φωτογραφία,στοιχεία επικοινωνίας και δυο λόγια σχετικά με την εμπειρία του.mail:a-millionmilesaway@hotmail.com

27/3/2010 - after effects compositor- video editor

Με λενε Γιάννη και ασχολουμαι συστηματικά με τα κινουμενα γραφικά και το μοντάζ. Γνωριζω πολυ κάλά το after effects,premiere pro,photoshop και encore dvd. Δείγμα της δουλειας μου μπορειτε να δειτε είτε από το μπλογκ μου: http://videologio.blogspot.com/ ειτε από το κανάλι μου στο youtube: http://www.youtube.com/user/LIOPC.
Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε επαγγελματικη συνεργασία στην θεσσαλονικη και θα με ενδιεφερε να κανω το μονταζ καποιας ταινιας μικρου μηκους με αμοιβή ή και χωρίς.

email: yiannislio@yahoo.com

http://www.youtube.com/watch?v=Akiw9iLD6ok
http://www.youtube.com/watch?v=vn6joCZmIUA
http://www.youtube.com/watch?v=xSFYgubLsxI
http://www.youtube.com/watch?v=PDPr9_uwUSs

25/3/2010 - Ζητούνται ηθοποιοί

Ζητούνται ηθοποιοί ηλικίας περίπου 25-30, για μικρού μήκους ταινία, σπουδαστική (κομεντί) που θα γυριστεί σίγουρα μέχρι τέλη Ιουνίου.’Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει φωτογραφία,στοιχεία επικοινωνίας και δυο λόγια σχετικά με την εμπειρία του.mail:a_millionmilesaway@hotmail.com

25/3/2010 - Ζητούνται ηθοποιοί (a-millionmilesaway@hotmail.com)

Ζητούνται ηθοποιοί ηλικίας περίπου 25-30, για μικρού μήκους ταινία, σπουδαστική (κομεντί) που θα γυριστεί σίγουρα μέχρι τέλη Ιουνίου.’Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει φωτογραφία,στοιχεία επικοινωνίας και δυο λόγια σχετικά με την εμπειρία του.mail:a-millionmilesaway@hotmail.com

24/3/2010 - after effects compositor - ζητειται

από εταιρία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών στην Αθήνα, ζητείται after effects compositor για διαφημιστικά spot εφημερίδων & περιοδικών.

παρακαλώ στείλτε CV & links showreel στο postworx23@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία