Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

17/5/2012 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 20-25 ΕΤΩΝ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 20-25 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ) ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΝΙΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ EMAIL:dtskinothesia@yahoo.gr

3/5/2012 - Ζητούνται άτομα για δύο ταινίες

Ζητούνται άτομα για δύο ταινίες, μια μικρού και μια μεγάλου μήκους. Ζητούνται από ηθοποιοί μέχρι τεχνικοί και απαραίτητα ένας σκηνοθέτης. Και στις δύο περιτπώσεις τα σενάρια είναι ολοκληρωμένα ωστόσο λόγω έλλειψης πόρων είναι αδύνατο να ξεκινήσουν γυρίσματα. Αυτό σημαίνει πως η πιθανή συμμετοχή είναι άνευ πληρωμής και πως τα χρήματα που θα προκύψουν από την ταινία θα μοιραστούν ισόποσα σε όλους τους συντελεστές. Στα συν φυσικά είναι και η προβολή που θα συμβάλλει στη μελλοντική ανέλιξη των ενδιαφερομένων.

Η ταινία μικρού μήκους είναι θρίλερ και θα γυριστεί στα ελληνικά. Η ταινία μεγάλου μήκους είναι κωμωδία και θα γυριστεί στα αγγλικά. Αυτό αυτομάτως προυποθέτει, για την δεύτερη περίπτωση, καλή προφορά αγγλικών από τους ηθοποιούς.

Τα γυρίσματα θα γίνουν κυρίως στην περιφέρεια της Θεσσαλίας ελλείψει πόρων για μετακινήσεις, δεν αποκλείονται ωστόσο περιορισμένα γυρίσματα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο email: leaderkappa@gmail.com

28/4/2012 - Πωλείται Canon XM2

Πωλείται η επαγγελματική βιντεοκάμερα Canon XM2 σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. Μαζί δίνονται όλα τα καλώδια της κάμερας (firewire, usb, av κλπ), Canon φορτιστής και αντάπτορας, Canon μπαταρία 5550 mAh, Lens Hood, Mini DV Head Cleaner, καινούργια Sony κασέτα, θήκη και καινούργιος αχρησιμοποίητος ευρυγώνιος φακός 0.43x με Macro. Η κάμερα είναι σαν καινούργια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί φυσικά να την δει πριν την αγοράσει.
Τιμή: 550 ευρώ

http://ww w.skroutz.gr/s/3525/Canon-XM2.html

Πληροφορίες στο: sgiannikou@gmail.com
Περιοχή Αθήνα

25/4/2012 - ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ.

martisiana@msn.com

24/4/2012 - Σεναριογράφος

Ζητούνται σεναριογράφοι για μικρού και μεγάλου μήκους project. Η συνεργασία θα γίνει άνευ αμοιβής με από κοινού σκοπό την ανεξάρτητη διανομή / προώθηση σε φεστιβάλ.
Ο παραγωγός είναι ανεξάρτητος και είναι μέλος του κινήματος της Chainfree. Στείλτε μια σύνοψη του σεναρίου σας στο mail vagxelidon80@yahoo.com

19/4/2012 - Ζητούνται Hθοποιοί Eρμηνευτικής Hλικίας 30-45

Ζητούνται άνδρες ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 30-45, για ταινία μικρού μήκους. Πρόκειται για ταινία χωρίς budget, ωστόσο με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο παραγωγής. Στείλτε μας φωτογραφίες, λίγα λόγια για εσάς και μάθετε λεπτομέρειες στο: efeureshcast@hotmail.gr

19/4/2012 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΕΡΑΤΕΡ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ !

14/4/2012 - Ζητούνται Hθοποιοί Eρμηνευτικής Hλικίας 40-60

Ζητούνται ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 40-60, για τον πρωταγωνιστικό και άλλους ρόλους σε ταινία μικρού μήκους. Πρόκειται για no budget ταινία , ωστόσο με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο παραγωγής. Στείλτε μας φωτογραφίες, λίγα λόγια για εσάς και μάθετε λεπτομέρειες στο efeureshcast@hotmail.gr

12/4/2012 - Ζητείται Διευθυντής Φωτογραφίας/Φωτιστής

Ζητείται διευθυντής φωτογραφίας/φωτιστής (ερασιτέχνης/ πειραματιζόμενος/ σπουδαστής) για ταινία μικρού μήκους σε ψηφιακό video χωρίς budget, με όρεξη, υπομονή και κέφι για πειραματισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας: texn.tmhm@gmail.com

11/4/2012 - Γκρίζα Διαδρομή-Ταινία μικρού μήκους

Ζητούνται ηθοποιοί από 18 έως 40 ετών για συμμετοχή σε μικρού μήκους ταινία, χωρίς αμοιβή, για διάστημα 1 - 2 ημερών (4 - 5 ώρες γυρίσματος) από 28 Απριλίου έως 9 Μαϊου. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην περιοχή του Βύρωνα και της Ομόνοιας. Παρακαλούμε ν'αποστείλετε στοιχεία επικοινωνίας, μια φωτογραφία σας, ημερομηνία γέννησης και ύψος στο email grizadiadromi@gmail.com με θέμα ''Βοηθητικοί ρόλοι''.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία