Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

28/4/2023 - Ηθοποιοι
theaterofthedark7@gmail.com

Καλησπέρα. Αναζητώ τρεις γυναίκες ηθοποιούς (18-28) για ένα θεατρικό που έχω γράψει. Συγκεκριμένα θα ήθελα να το δουλέψω μαζί με τους ηθοποιούς ώστε να ανέβει από την άλλη σεζόν. Δεν υπάρχει αμοιβή για τις πρόβες. Για περισσότερες πληροφορίες στο email. Ευχαριστώ.

28/4/2023 - Κομπαρσος
andreas2116@yahoo.com

Ενδιαφέρομαι να παίξω σε ταινία ως κομπάρσος είμαι εμφανίσιμος.Το email andreas2116@yahoo.com

25/4/2023 - Αναζήτηση συνεργάτη για δραματική σχολή
info@toc.gr

Αναζητούμε συνεργάτη επικοινωνιακό, δυναμικό, κοινωνικό, με πολύ καλή γνώση αγγλικών, internet, social media, computer, (office, κλπ) για πλήρη απασχόληση με μισθό (εφκα, ένσημα, ασφάλεια κλπ) + bonus. Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν μήνυμα στο info@toc.gr με βιογραφικό για να κλείσουμε ραντεβού για συνέντευξη.

24/4/2023 - ΑΠΩΛΕΙΑ
jkonini.filmproduction@gmail.com

Για βιντεο κλιπ αναζητούνται νεαροί αντρες ερμηνευτικήε ηλικιας 20-23. Υπαρχει αμοιβη και προκειται για δυο μερες γυρισμα χωρις λογια.

21/4/2023 - Οπερατερ- Εικονοληπτης
tcoating@mail.com

Οπερατερ, Διευθυντης φωτογραφιας , πολλα χρονια στοχορο με δικο μου εξοπλισμο, Αναλαμβανω ταινιες, ντοκυμαντερ κλπ.

21/4/2023 - Editor for film to work with Director
dimitri@babydproductions.com

Im looking for an editor based in Athens who uses Avid or Davinci to edit a film with me. This is paid work.

19/4/2023 - ΜΥΣΤΙΚΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ
cups2023short@gmail.com

Καλησπέρα σας!

Αναζητούμε ηθοποιούς για την παραγωγή σπουδαστικής ταινίας μικρού μήκους που θα γίνει στην Αθήνα. Το casting θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 20/4, ενώ τα γυρίσματα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου 6-7/5. Αναλυτικότερα, ζητούνται 2 ηθοποιοί:
• 1 γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 30-40
• 1 άντρας ερμηνευτικής ηλικίας 35-55

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλώ πολύ στείλτε μας:
- Βιογραφικό σημείωμα
- Δύο πρόσφατες φωτογραφίες (ολόσωμη & πορτραίτο)

*Η συμμετοχή όλων των συντελεστών στην ταινία είναι αφιλοκερδής στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας κινηματογραφικού εργαστηρίου.

7/4/2023 - τηλεοπτικες παραγωγες
mavreloy@gmail.com

ενδιαφέρομαι να παίξω σε ταινια. Δεν έχω βγάλει κάποια σχολή υποκριτικής τέχνης, αλλά εγώ κάνει 5 video club με γνωστούς τραγουδιστές, κ πρόσφατα έπαιξα στις αμφιβολίες. email:mavreloy@gmail.com

7/4/2023 - Αναζητούμε ηχολήπτη - ηθοποιούς - βοηθός κάμερα - εικονολήπτη
info@productionclickart.gr

Η εταιρεία παραγωγής Click Art Production αναζητά ηθοποιούς, ηχολήπτη, βοηθός κάμερα και εικονολήπτη για νέα διαδικτυακή κωμική σειρά που έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και για επόμενες δουλειές. Στείλτε μας το βιογραφικό σας : info@productionclickart.gr

5/4/2023 - Ζητείται ηθοποιός 35-50 ετών, ψηλή, εύσωμη ή γυμνασμένη
antonarap@operoptima.com

Ζητείται ηθοποιός 35-50 ετών, ψηλή, εύσωμη ή γυμνασμένη, για ταινία μικρού μήκους (μία μέρα γύρισμα). Ο ρόλος είναι απαιτητικός από άποψη υποκριτικής και εμπεριέχει σκηνή σωματικής/ σεξουαλικής βίας πρός άλλη γυναίκα, αλλά όχι γυμνό. Θα φωτογραφηθεί από διεθνούς φήμης φωτογράφο.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία