Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

1/6/2022 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ
agismintzirikis@gmail.com

Ζητούνται άμεσα κομπάρσοι ηλικίας έως 30 ετών για γύρισμα ταινίας μικρού μήκους την Κυριακή 5/6, 8:00 το πρωί.
Η σκηνή θα είναι σε πισίνα. Θα υπάρχει φαγητό, ποτό και δρόσισμα με βουτιές. Πολύ φιλικό περιβάλλον. Μπορείτε να έρθετε και με φίλο-η σας.
Επικοινωνήστε στο 6934150901.

27/5/2022 - Ζητείται Τελειόφοιτος ή Απόφοιτος Ηθοποιός με γνώσεις χορού
project.effieskitsa@gmail.com

Είμαι φωτογράφος και πρόσφατα ξεκίνησα σπουδές κινηματογράφου. Θέλοντας να κάνω πρακτική, αναζητώ έναν ηθοποιό τελειόφοιτο ή απόφοιτο με γνώσεις χορού για να γυρίσω ένα βίντεο πάνω σε ένα συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι που αποτελεί έμπνευση για μένα. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.
Πληροφορίες καθώς και αποστολή βιογραφικών στο project.effieskitsa@gmail.com
Μπορείτε να δείτε την δουλειά μου εδώ https://effieskitsa.myportfolio.com/

27/5/2022 - βοηθος οπερατερ-βοηθος σκηνοθετη
prvl-dm@proton.me

Για ταινία μεγάλου μήκους ζητούνται α) δεύτερος βοηθός οπερατερ, β) δεύτερος βοηθός σκηνοθέτη.Εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, θα προτιμηθούν αποφοιτοι σχολών κινηματογράφου σ' αυτές τις ειδικότητες, Αμοιβή και ασφάλιση τα νόμιμα.

26/5/2022 - Σεναριογράφος - σκηνοθέτης
allecausten@yahoo.com

Με εμπειρία στον χώρο αναλαμβάνω την συγγραφή κάποιου σεναρίου ή την σκηνοθεσία.

26/5/2022 - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Καλησπέρα στην ομάδα, αναζητώ εργασία στον χώρο του μοντάζ. Έχω σπουδάσει σκηνοθεσία και μοντάζ στο ΙΕΚ Ακμή και έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου. Γνωρίζω καλά το Adobe Premiere Pro και το DaVinci Resolve καθώς και προγράμματα ήχου όπως το Αudacity. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε και γυρίσματα στην Αθήνα και μονταζ. Δουλεύουμε με ποικίλες κάμερες, μικρόφωνα και φώτα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα, Ευχαριστώ.

26/5/2022 - Ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για βίντεο κλιπ
gaineleni@gmail.com

Ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για βίντεο κλιπ. Δυστυχώς δεν παρέχεται αμοιβή. Το γύρισμα είναι δυο ώρες και θα φανούν όλοι. Θα πραγματοποιηθεί την πρωτη εβδομάδα του Ιουνίου. Φωτογραφίες προσώπου στο email gaineleni@gmail.com

25/5/2022 - Γράφω πρωτότυπη μουσική σε όλα τα στυλ (δικό μου στούντιο)
panosmalandris@hotmail.com

Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι μουσικοσυνθέτης/ενορχηστρωτής/πιανίστας και μουσικός παραγωγός. Αναζητώ συνεργασία με ταλαντούχο σκηνοθέτη για να δημιουργήσουμε διαχρονικά projects που θα ταράξουν τα νερά και να χτυπήσουμε festivals στο εξωτερικό. Διαθέτω άριστη γνώση του ήχου και της μουσικής γενικότερα.

24/5/2022 - Ζητούνται άμεσα έμπειρος Operater, Βοηθός κάμερας & Steadycamistas
agismintzirikis@gmail.com

Για μία μέρα γύρισμα 5/6/22, ζητούνται Οπερατέρ, βοηθός κάμερας & Steadycamistas. Εμπειρία σε Arri Alexa mini / Jib / ράγες. Παρακαλώ καλέστε στο 6934150901.

23/5/2022 - Γυναίκα ηθοποιός γιά ταινία μικρού μήκους
argyris.logothetis@gmail.com

Ζητείται: Γυναίκα ηθοποιός, ερμηνευτικής ηλικίας 25 με 30 ετών. Πρόκειται για ταινία μικρού μήκους, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στην Αθήνα. Η ηθοποιός θα πρέπει να έχει μεγάλη άνεση σε γυρίσματα στο νερό, μιας και θα υπάρχουν σχετικές λήψεις τόσο σε πισίνα, όσο και στη θάλασσα.
Δίνεται περιορισμένη αμοιβή.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό με φωτογραφία στις παρακάτω διεύθυνση argyris.logothetis@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ.

20/5/2022 - Ηθοποιός / Αναζητώ εργασία
katerina-leka@hotmail.com

Ζητάω να λάβω μέρος σε διάφορες ταινίες, παραστάσεις, θεατρικά έργα και ό,τι έχει να κάνει με την υποκριτική.
Είμαι 26 και έχω παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στο παρελθόν, ταυτόχρονα ασχολούμαι και με την συγγραφή.
Ποιήματα μου μπορείτε να βρείτε στις Εκδόσεις Υδρόγειος και στο διαδίκτυο κάτω από το ονοματεπώνυμο μου (Κατερίνα Λέκα).
Πρόσφατα έκανα Extras στην ταινία βρετανικής παραγωγής The Greatest Days που θα βγεί εντός του επώμενου έτους σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γεώργιο Καραβά.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο katerina-leka@hotmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία