Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

23/2/2023 - Σεναριογράφος
k_onoufriou@hotmail.com

Σπουδάζω Σεναριογραφία (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ) στη Θεσσαλονίκη και ψάχνω εργασία πάνω στο επάγγελμα με ή χωρίς μισθό.

22/2/2023 - Σκηνοθεσία - Σενάριο
kyra.chak@gmail.com

Απόφοιτη της σχολής του τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο κινηματογραφικό/τηλεοπτικό σενάριο, αναλαμβάνω την σκηνοθεσία ή την συγγραφή σεναρίου για την περάτωση καλλιτεχνικών πρότζεκτ.

22/2/2023 - Υπηρεσίες Color Grading
dimitrispanagopoulosdir@gmail.com

Προσφέρω υπηρεσίες color grading, για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μου email στο dimitrispanagopoulosdir@gmail.com. Το site μου: https://www.dimitrispanagopoulos.com/

21/2/2023 - Ηθοποιοί για ταινία μεγάλου μήκους
redlightindependentfilms@gmail.com

Για ταινία μεγάλου μήκους εκπαιδευτικού περιεχομένου που θα προβληθεί σε σχολεία ζητάμε άνδρες ηθοποιούς (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) ηλικίας 35 χρόνων. Το γύρισμα είναι προγραμματισμένο για τις 26 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 15:00 στην Καλλιθέα. Τα γυρίσματα δεν θα πάρουν πάνω από ώρα.
Ο ηθοποιός καλείται να κάνει ένα guest, καθώς πρόκειται για αντικατάσταση ηθοποιού που είχε ατύχημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή. Αποστολή βιογραφικών στο email: redlightindependentfilms@gmail.com

21/2/2023 - Σεναριογράφος
rodosmm@hotmail.com

Σκηνοθέτης με εμπειρία και πολύ όρεξη, αναζητά Σεναριογράφο για δημιουργία μικρού μήκους ταινίας, στην περιοχή της Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο παραπάνω email.

21/2/2023 - ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
maraiasp@yahoo.gr

Χρειαζόμαστε επειγόντως για πτυχιακή ταινία άμεσα γυναίκα ηλικίας 23 εως 27 ετών. Τα γυρίσματα θα είναι επι των πλείστων καθημερινές. Δυστυχώς δεν δίνεται αμοιβή.

19/2/2023 - Ταινία μικρού μήκους
blueshineltd@gmail.com

Αναζητούνται συνεργάτες ειδικοτήτων: ηχολήπτης – μπούμαν, σκρίπτ, οργάνωση παραγωγής, βοηθός παραγωγής, ενδυματολόγος – αμπιγέρ και κομμωτής/τρια με σκοπό την δημιουργία ταινίας μικρού μήκους η οποία θα λάβει μέρος σε φεστιβάλ. Ο προϋπολογισμός της ταινίας είναι χαμηλός όπως και οι αμοιβές. Όποιοι ενδιαφέρεστε στείλτε μήνυμα στο blueshineltd@gmail.com.

19/2/2023 - Ζητείται color corrector
uomasd@hotmail.gr

Zητείται άτομο για color correction στα πλαίσια πτυχιακής ταινίας μικρού μήκους, με σκοπό την προώθησή της σε φεστιβάλ. Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η διαδικασία του color correction θα ξεκινήσει από μέσα προς τέλη Μαρτίου. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αμοιβής.

18/2/2023 - κινηματογραφική ομάδα αναζητά άτομα
symeone4@yahoo.gr

κινηματογραφική ομάδα ψάχνει άτομα. Ταινίες μικρού μήκους και μουσικά video clips το πεδίο. Βιογραφικά στο symeone4@yahoo.gr

17/2/2023 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗΣ -ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
panagiotiskotsiris30@gmail.com

Καλησπερα σας, Ονομαζομαι Παναγιωτης Κοτσιρης και γραφω στιχους και αναζητω συνθετης -τρια για να δημιουργησουμε νεα τραγουδια και να τα προτεινουμε σε καλλιτενχες. Το υφος ειναι συγχρονο ερωτικο - λαικο Οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει mail

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία