Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

9/5/2021 - ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ
kostaspa461@gmail.com

Ζητούνται:
°2 άντρες ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 20-30 ετών
°1 γυναίκα ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 20-28 ετών
Για ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους, η οποία θα προωθηθεί σε festivals. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, 11-13 Ιουνίου. Το σενάριο αφορά την ομηρία ενός άνδρα με σκοπό την εκδίκηση. Δίδεται αμοιβή.
Αποστολή βιογραφικών(ιδανικά και δείγματος δουλειάς):kostaspa461@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

4/5/2021 - Ζητάμε βοηθό σκηνοθέτη
ixnistoskotadirector@gmail.com

Αναζητάμε βοηθό σκηνοθέτη για σειρά ντοκιμαντέρ ίχνη στο σκοτάδι γυρίσματα σε Αθήνα με αμοιβή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε στο email. Δείγμα της δουλειάς μας θα βρείτε στο youtube ΙΧΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

30/4/2021 - Videoclip
valsiaaa@gmail.com

Είμαστε οι ValSia και αναζητούμε κινηματογραφιστή ή animator για να μας φτιάξει βιντεοκλίπ. Δυστυχώς είμαστε no budget, προβλέπεται όμως να προβληθεί και να προωθηθεί πολύ το βιντεοκλίπ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε αν ενδιαφέρεστε στο valsiaaa@gmail.com

29/4/2021 - Ενδιαφερον για προταση νεας τηλεοπτικης δραματικής σειρας
alexandrosantoniou1992@gmail.com

Ονομαζομαι Αλέξανδρος Αντωνίου και ειμαι νέος σεναριογραφος, γράφω νεο σενάριο για νεα τηλεοπτικη δραματικη σειρα. Αναζητω σκηνοθετη (ειτε άνδρα, ειτε γυναίκα) ο οποίος η οποία θα διαβάσει το σενάριο και εφοσον υπαρχει ενδιαφερον απο τη μεριά του η της μεριας της να προσεγγιζαμε καναλια και εταιριες παραγωγης για να προτείνουμε τη σειρα.

25/4/2021 - video clip για indie μπάντα
angelkf65@yahoo.gr

Αγγλόφωνο indie συγκρότημα με βρετανικό ήχο ζητά σκηνοθέτη ή animator για τη δημιουργία video clip. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και η αμοιβή θα εξαρτηθεί από το κόστος της παραγωγής.

23/4/2021 - Ζητείται μακιγιέζ/make up artist
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Καλησπέρα! Ζητείται μακιγιέζ/make up artist για τις ανάγκες σπουδαστικής μικρού μήκους ταινίας. Δυστυχώς δεν διατίθεται αμοιβή. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εντός Αττικής μεσα στην μεγάλη εβδομάδα και μετα το πασχά Στο αμονη κορινθίας. Θα διατεθεί διαμόνη. Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει στο mail. Ευχαριστώ!

21/4/2021 - Ζητείται μακιγιέζ/make up artist
antyvens@hotmail.com

Καλησπέρα! Ζητείται μακιγιέζ/make up artist για τις ανάγκες σπουδαστικής μικρού μήκους ταινίας. Δυστυχώς δεν διατίθεται αμοιβή. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εντός Αττικής. Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει στο mail. Ευχαριστώ!

20/4/2021 - Ηθοποιοί για ταινία μικρού μήκους
casting@justrec.gr

Για τις ανάγκες ταινίας μικρού μήκους αναζητούνται ηθοποιοί, (2 άντρες, 1 γυναίκα) ηλικίας 35-45 χρονών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα τον προσεχή Οκτώβρη και θα διαρκέσουν 2 ημέρες. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία και συνδέσμων προηγούμενων project θα εκτιμηθεί.

19/4/2021 - διευθυντης φωτογραφιας- cameraman
tcoating@mail.com

Διευθυντης φωτογραφιας, εμπειρος, αναλαμβανω προτζεκτ καθε τυπου, ταξιδευω παντου. Κατοχος εξοπλισμου.

19/4/2021 - Ζητείται Άτομο για Πρότζεκτ στο YouTube
palierakisg@gmail.com

Καλησπέρα. Ζητείται άτομο για να καλύψει τις ανάγκες εκτελεστικού παραγωγού / γενικών καθηκόντων για τις ανάγκες μιας διαδικτυακής εκπομπής στο YouTube. Ηλικίες 18-25. Χρηματική αμοιβή δεν διατίθεται. Περιοχή: Αθήνα. Email Επικοινωνίας : palierakisg@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία