Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

24/5/2021 - Βοηθ. οπερατέρ& Διευθ.φωτογραφιας/ Φωτογράφος
demisionta@outlook.com.gr

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Αναζητώ συμμετοχή σε γυρίσματα πάντως είδους σε μία από τις παραπάνω θέσεις.Γυρισματα ταινιών μικρού μήκους, commercial video, Video clip. Έχω εμπειρία ως βοηθός οπερατέρ και βοηθός σκηνοθέτη σε ταινίες μικρού μήκους και commercial video.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου: demisionta@outlook.com.gr

22/5/2021 - ζητουνται μουσικοτεχνολογοι
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

καλησπερα, για τις αναγκες μουσικου ραπ τραγουδιου ζητουνται μουσικοτεχνολογοι εθελοντικα. για πληροφοριες στειλτε στο instagram μου stelios_kazitoris

18/5/2021 - ψαχνω project
locke2040@gmail.com

Εργαζομαι ως ηθοποιος/κομπαρσος με 20 ευρω το 4ωρο
Επισης εχω σπουδασει διευθυνση φωτογραφιας και αναζητώ εργασία στις θέσεις : Δ. φωτογραφίας, εικονολήπτης, 1ος A/C, μοντέρ, φωτογράφος και Απόφοιτος ΙΕΚ σκηνοθεσίας με εμπειρία σε ντοκιμαντέρ, βίντεο κλίπ και ταινίες μικρού μήκους.

15/5/2021 - Casting Call
geoevd@gmail.com

Αναζητούνται ηθοποιοί για να παίξουν εθελοντικά σε μικρού μήκους ταινία, μέρος πτυχιακής εργασίας για την SAE Creative Media Institute. Το σενάριο της ταινίας, με τίτλο Night Grind, κινείται στα πλαίσια του ρεύματος του film noir. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα από τις 25 - 30 Ιουνίου στην Αθήνα και οι κάμερες που θα χρησιμοποιηθούν είναι η Black Magic Ursa Mini, Black Magic Pocket.
Αναζητούνται :
3 άντρες ηλικίας 18 – 25 ετών.
1 γυναίκα ηλικίας 20 – 30 ετών
1 άντρας ηλικίας 30 – 50 ετών
Θα πραγματοποιηθούν casting από τις 25 Μαίου - 5 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω email στέλνοντας μου, μια φωτογραφία τους, πιθανό βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. : 6977029379
Email : geoevd@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ!

14/5/2021 - Casting
gio.kaltsas@gmail.com

Ζητείται γυναίκα ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 45-50 ετών για βασικό ρόλο. Τα γυρίσματα θα γίνουν το καλοκαίρι. Η ταινία θα υποβληθεί σε διεθνή κι ελληνικά φεστιβάλ, θα παίξει σε κινηματογραφικές αίθουσες, πλατφόρμες και τηλεοπτικά δίκτυα.
Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να αποστείλουν email στο actorsandextrasgreece@gmail.com με θέμα "ταινία".

14/5/2021 - Ερασιτέχνης ηθοποιός
betman7656@hotmail.com

Ενδιαφέρομαι για κάποιο ρόλο σε σήριαλ, ταινία ή διαφήμιση. Δεν έχω εμπειρία ξανά αλλά θέλω να δοκιμάσω γιατί πιστεύω ότι το έχω ιδιαίτερα στο κωμικό κομμάτι. Ασχολούμαι με το τικ τοκ κάνοντας κωμικά βιντεακια δικής μου έμπνευσης κυρίως. Μπορώ να περάσω από οποιοδήποτε casting να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Ευχαριστώ!

12/5/2021 - Ηχοληψία, πολυμέσα, τεχνολογία ήχου
apaxioths@gmail.com

Ζητώ εργασία σε στούντιο ή ραδιοτηλεοπτικο σταθμό. Είμαι πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών οργάνων, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με πρακτική άσκηση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και εργασιακή εμπειρία σε φεστιβάλ και θεατρικά.

11/5/2021 - Ζητείται νέος για ταινία μικρού μήκους
georgiatkkz@gmail.com

Ζητείται νέος για τον ανδρικό ρόλο σε ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους. Τα γυρίσματα θα γίνουν προς το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν δίνεται αμοιβή. Δεν είναι απαραίτητο να έχει προηγούμενη εμπειρία στην ηθοποιία. :)

9/5/2021 - ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ
kostaspa461@gmail.com

Ζητούνται:
°2 άντρες ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 20-30 ετών
°1 γυναίκα ηθοποιός ερμηνευτικής ηλικίας 20-28 ετών
Για ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους, η οποία θα προωθηθεί σε festivals. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, 11-13 Ιουνίου. Το σενάριο αφορά την ομηρία ενός άνδρα με σκοπό την εκδίκηση. Δίδεται αμοιβή.
Αποστολή βιογραφικών(ιδανικά και δείγματος δουλειάς):kostaspa461@gmail.com
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

4/5/2021 - Ζητάμε βοηθό σκηνοθέτη
ixnistoskotadirector@gmail.com

Αναζητάμε βοηθό σκηνοθέτη για σειρά ντοκιμαντέρ ίχνη στο σκοτάδι γυρίσματα σε Αθήνα με αμοιβή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε στο email. Δείγμα της δουλειάς μας θα βρείτε στο youtube ΙΧΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία