Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

7/7/2022 - Ταινία μικρού μήκους
themysteryman889@gmail.com

Προγραμματίζοντας να κάνω μια ταινία μικρού μήκους που στην οποία δυστυχώς δεν μπορώ να επενδύσω οικονομικά αλλά αν υπάρχουν ηθοποιοί και συντελεστές που θα ήθελαν να συμμετέχουν εθελοντικά θα μπορούσαν να στείλουν. Πιο συγκεκριμένα, άνδρας και γυναίκα (25-28) ηθοποιοί, εικονολήπτης και ηχολήπτης με δικό τους εξοπλισμό.

6/7/2022 - Ζητείται Ενδυματολόγος και Β.Παραγωγης
shanano246@gmail.com

Καλησπέρα σας για τις ανάγκες μικρού μήκους που θα λάβει μέρος 16-17 Ιουλίου ζητείται ενα άτομο για να αναλάβει Ενδυματολόγος και ένα άτομο για Β.Παραγωγης όπου θα πρέπει να έχει όχημα (φυσικά η βενζίνη είναι στην παραγωγή) είναι Low budget ταινία παρόλα αυτά υπάρχει μικρή ανταμοιβή. Επικοινωνήστε μαζί μου στο shanano246@gmail.com

6/7/2022 - Μικρού Μήκους
shortindie89@gmail.com

Πρόσφατα ολοκλήρωσα ένα σενάριο το οποίο θέλω να κάνω, δυστυχώς δεν έχω οικονομική δυνατότητα αλλά αξίζει να κάνω μια προσπάθεια μήπως βρω λίγα άτομα. Θα ήθελα λοιπόν μία γυναίκα (25) και έναν άνδρα (25-28) ηθοποιό και έναν εικονολήπτη με δικό του εξοπλισμό. Ιδανικά θα έγραφα και άλλους συντελεστές αλλά θα το αφήσω ανοιχτό για όποιον άλλον θέλει να βοηθήσει. Η ταινία έχει φιλοσοφικό θέμα και τα γυρίσματα είναι σε εξωτερικό χώρο, τα οποία δεν θα πάρουν πολύ. Ευχαριστώ.

5/7/2022 - Γυναίκα ηθοποιός για ταινία μικρού μήκους.
gr.love.actor@gmail.com

Είναι η ιστορία μίας ψυχής. Που περιφέρεται παντού χωρίς να μπορεί κάπου να ηρεμήσει. Το σενάριο για την ταινία μικρού μήκους περιγράφει την ζωή της Δέσποινας. Ψάχνουμε μία ηθοποιό ηλικίας έως 24 ετών (επαγγελματία ή μη) για να καλύψει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Ο ρόλος θα περιέχει ερωτική σκηνή μεταξύ δύο γυναικών. Υπάρχει πλήρης αμοιβή. Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μας μήνυμα στο gr.love.actor@gmail.com Μελίνα Παππά

5/7/2022 - Γυναίκα - Ηθοποιός
ironfist663@gmail.com

Για την δημιουργία μικρού μήκους ζητείται γυναίκα (22-25) ηθοποιός είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.

3/7/2022 - Ηθοποιός / Αναζητώ εργασία
panosmantz@proton.me

Αναζητώ ταινία, σειρά είτε για να παίξω ως κομπάρσος είτε για υποστηρικτικό ρόλο είτε για main. Είμαι εμφανίσιμος, 1,74 αθλητικός, 28 χρόνων. Έχω σπουδάσει υποκριτική σε ιεκ και έχω ασχοληθεί λίγο με ταινίες. Δεν έχω πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο ρόλος να το υποστηρίζει. Είμαι ανοιχτός σε σοβαρές προτάσεις (από ερασιτέχνες και επαγγελματίες).

2/7/2022 - Ηθοποιός / Αναζητώ εργασία
katerina-leka@hotmail.com

Ζητάω να λάβω μέρος σε ταινίες μικρού μήκους, παραστάσεις, θεατρικά έργα ή τηλεόραση. Είμαι 26 και έχω παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και ταυτόχρονα ασχολούμαι και με την συγγραφή. Ποιήματα μου μπορείτε να βρείτε στις Εκδόσεις Υδρόγειος και στο διαδίκτυο κάτω από το ονοματεπώνυμο μου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο katerina-leka@hotmail.com

2/7/2022 - Ταινία
shortfilm7007@outlook.com

Για την δημιουργία ταινίας ζητούνται δύο γυναίκες (25-27) Εικονολήπτης/ τρία με δικό του/της εξοπλισμό. Άλλοι συντελεστές καλοδεχούμενοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

1/7/2022 - Μικρού Μήκους
allecindie@yahoo.com

Σχεδιάζω να κάνω μια ταινία μικρού μήκους. Αναζητώ μερικούς ηθοποιούς αλλά κάποιους συντελεστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Δυστυχώς δεν έχω budget όποτε όποιος θα ήθελε να συμμετέχει εθελοντικά είναι ευπροδεκτός να στείλει. Ευχαριστώ.

1/7/2022 - Casting Call - Ζητούνται ηθοποιοί για μικρού μήκους ταινία
summerspastfilm@gmail.com

Αναζητούμε ηθοποιούς για μικρού μήκους ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στην Αθήνα, τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, ζητούμε:
- Δύο αγόρια, ερμηνευτικής ηλικίας 10-13, ιδανικά αδέλφια. Πρωταγωνιστικοί ρόλοι. Ζητούμε και τον κηδεμόνα των αγοριών για υποστηρικτικό ρόλο πίσω από τις κάμερες.
- Ένα αγόρι, ερμηνευτικής ηλικίας 6-10.
- Μια κοπέλα, ερμηνευτικής ηλικίας 13-16, με καταγωγή από την Ινδική χερσόνησο/Νότια Ασία. *
* Ζητούμε και ηθοποιούς στον ρόλο της οικογένειά της (πατέρας, μητέρα, αδελφός/ή) για μια σκηνή. Ιδανικά η ίδια οικογένεια μπορεί να δηλώσει.
- Άνδρας, ερμηνευτικής ηλικίας 70+
Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, αλλά καλοδεχούμενη. Κάθε θέση είναι αμειβόμενη, καθώς και καλύπτονται τυχών έξοδα μετακίνησης και διατροφής κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στην εξής διεύθυνση, με βασικά στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας: summerspastfilm@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία