Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

17/2/2023 - διευθηντης φωτογραφιας-εικονοληπτης
tcoating@mail.com

Εμπειρος διευθυντης φωτογραφιας , πολλα χρονια στον χωρο της κινηματογραφισης με συνεργασιες γνωστων Ελληνων σκηνοθετων, με ιδιοκτητο εξοπλισμο, αναλαμβανω καθε ειδους προτζεκτ .

14/2/2023 - Σκηνοθεσία
sasdeathor@hotmail.com

Ονομάζομαι Τσελίδης Εμμανουήλ Χαράλαμπος, είμαι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, μοντέρ και κάμεραμαν.Αναλαμβάνω (επί πληρωμή ) σκηνοθεσία ταινιών και ότι αφορά στο θέμα των ταινιών. Στο θέμα ηθοποιίας βρίσκομαι στο χώρο από το 1999, πρόσφατες συνεργασίες με τον AlphaTv (Οικογενειακές Ιστορίες & Αμφιβολίες) καθώς και στο θέμα σκηνοθεσίας, έγινε παρουσίαση της ταινίας μου στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λουτράκι. Οι ενδιαφερόμενοι / ες επικοινωνία μέσω email

11/2/2023 - Βοηθητικός ηθοποιός και κομπάρσος
andreas2116@yahoo.com

Είμαι εμφανίσιμος ενδιαφέρομαι για βοηθητικός ηθοποιός και κομπάρσος το email andreas2116@yahoo.com

11/2/2023 - Σεναριογράφοι
angusmcfife121@gmail.com

Ζητούνται σεναριογράφοι για συνεργασία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνηστε στο παραπάνω email. Ευχαριστώ!

8/2/2023 - Ηθοποιός-Τραγουδίστρια
nelzyroyce@gmail.com

Γειά σε όλους! Ως απόφοιτος Theatre Arts (acting) αναζητώ τηλεοπτικους ρολους (20-27 ερμηνευτικής ηλικίας), ταινίες μικρού/μεγάλου μήκους οπως και συμμετοχή μου σε διαφημιστικά τηλεοπτικα σποτ. Ειμαι στη διαθεση σας για περισσοτερες πληροφορίες ή φωτογραφίες. (Αντίστοιχα σε Αγγλικά και Ελληνικά)

8/2/2023 - Horror /fantasy movie
kkorogiannis@yahoo.gr

Είμαστε μια νέα ομάδα κινηματογραφιστών με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Είμαστε στο preproduction μιας ταινίας τρόμου με σκοπό να προβληθεί σε κάποια φεστιβάλ στο εξωτερικό. Όποιος ενδιαφέρεται να μοιραστεί μαζί μας το όραμα μας να μας στείλει μήνυμα στο παραπάνω e-mail. Ευχαριστούμε πολυ!!

8/2/2023 - Ηθοποιοί
tvmbproductions@gmail.com

Αναζητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί για τηλεοπτικά γυρίσματα στην Αθήνα. Άντρες και γυναίκες ηλικίας 18-60 χρονών, συνεργάσιμοι. Τα γυρίσματα ξεκινούν πρωί και διαρκούν 8 ώρες. Η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη αλλά θα εκτιμηθεί. Η αμοιβή δίνεται με εργόσημο αυθημερόν, και ξεκινάει από 32€ μικτά έως 50€ μικτά (ανάλογα το ρόλο) ανά γύρισμα. Για τα άτομα από σχολή που ενδιαφέρονται για β ρόλους η αμοιβή ξεκινάει από 75€ μικτά έως 128€ μικτά (ανάλογα τον ρόλο).
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να στείλουν δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες (μία κοντινή και μία ολόσωμη), την ηλικία και το τηλέφωνό τους. Οι ηθοποιοί καλούνται να αποστείλουν και το βιογραφικό τους. Ευχαριστώ.

6/2/2023 - Ηθοποιοί
winterrrose648@gmail.com

Καλησπέρα, είμαι σκηνοθέτης - σεναριογράφος και ψάχνω τρεις ηθοποιούς (25-27) για την δημιουργία μιας ομάδας με σκοπό να μεταφέρω ένα σενάριο μου στο θέατρο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email. Ευχαριστώ.

5/2/2023 - Σεναριογράφος/θεατρικός συγγραφέας
thefilmdirectorslife@gmail.com

Θεατρικός συγγραφέας/σεναριογράφος (μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος) αναλαμβάνει την συγγραφή θεατρικού κειμένου ή σεναρίου. Μικρού ή μεγάλου μήκους. Προτάσεις συνεργασίας στο email: thefilmdirectorslife@gmail.com.

2/2/2023 - Αναζήτηση ηθοποιού για τα Ίχνη στο σκοτάδι
ixnistoskotadi@gmail.com

Αναζητάμε ηθοποιό για ένα γύρισμα για το νέο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς Ίχνη στο Σκοτάδι η οποία είναι και η πρώτη σειρά στην Ελλάδα στον τομέα True Crime. Αναζητάμε ξανθιά ή καστανόξανθη ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας 18-30 ετών. Το γύρισμα αφορά δραματουργική αναπαράσταση μικρών σκηνών (αναμνήσεων + σκηνή εγκλήματος). Στέλνετε email στο ixnistoskotadi@gmail.com Στέλνετε έως 10 Φεβρουαρίου 2023

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία