Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

9/7/2022 - Α Βοηθός Σκηνοθέτη / Σκριπτ - Αναζητώ Εργασία
ionas.nikoloulias@gmail.com

Καλησπέρα ονομάζομαι Ίωνας Νικολούλιας και είμαι μόλις απόφοιτος της τρίτης λυκείου του Καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα. Θέλοντας να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χώρο του κινηματογράφου και προσπαθώντας να γεμίσω το κενό του ενός χρόνου που θα παραμείνω στην Ελλάδα προτού φύγω για σπουδές κινηματογράφου στο εξωτερικό, ενδιαφέρομαι να δουλέψω για διαφορετικά projects μέσα στο 2022-23 Εχω γνώσεις πάνω σε πολλούς τομείς όσον αφορά τον κινηματογράφο. Κάποιες από τις ικανότητες μου είναι: Σκηνοθεσία, Α Βοηθός, Σκριπτ, Γνώσεις Editing, Βασικές γνώσεις φωτογραφίας και ήχου. Σαν άνθρωπος είμαι εργατικός, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα σύγχρονος, είμαι εφευρετικός και συνεργάσιμος. Έχω επίσης την ικανότητα συντονισμού και υπερβολική υπομονή. Παρακάτω σας επισυνάπτω ένα link για το showreel με προηγούμενες δουλειές μου. Επικοινωνία: ionas.nikoloulias@gmail.com
Showreel: https://drive.google.com/file/d/1xG9YjDo8UavUk6L6SCMhAbe7mCAASnMS/view?usp=drivesdk

9/7/2022 - Συμμετοχή γυναικών στο project 3sleep.
gractorslab@gmail.com

Η ομάδα δράση για την έβδομη τέχνη, ξεκινά ένα πρωτοποριακό project με μοναδικά για την Ελλάδα χαρακτηριστικά. Το project 3sleep θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τις βαθύτερες πτυχές της ομοφοβίας μέσα από ένα ιδιαίτερο, πρωτοπόρο και αποκαλυπτικό κοινωνικό πείραμα. Ζευγάρια όπου το ένα από τα δύο μέλη δηλώνεται ως Straight και το άλλο ως BiSexual θα κοιμηθούν (κυριολεκτικά) ένα βράδυ μαζί με ένα επιπλέον άτομο ίδιου φύλου με το BiSexual μέλος. Στόχος είναι να αποτυπωθούν με αναλυτικό τρόπο πληροφορίες σχετικά με την επίδραση τρίτου ατόμου σε μία φαινομενικά παραδοσιακή σχέση και να μελετηθεί η ανθρώπινη συμπεριφορά ύπνου σε συνθήκες συναισθηματικού στρες. Θα υπάρξει κινηματογράφηση με υπέρυθρο αόρατο φωτισμό. Επιπλέον συσκευή μέτρησης παλμών θα κρατήσει δεδομένα ώστε να γίνει αργότερα ο συσχετισμός της καρδιακής λειτουργίας με τις σκηνές του βίντεο. Σκοπός είναι να γυριστούν 5 + 5 περιπτώσεις που θα αφορούν αντίστοιχα άντρες και γυναίκες. Η πρόσκληση αυτή αφορά γυναίκες που ενδιαφέρονται να υποδυθούν ερωτική έλξη προς την αντίστοιχη γυναίκα του ζευγαριού ώστε να ερευνηθεί η συμπεριφορά συγκεκριμένων streigth αντρών οι οποίοι θα έχουν δηλώσει αρνητική στάση στο θέμα. Σε επόμενο διάστημα θα γίνει αντίστοιχη πρόσκληση για άντρες ενδιαφερόμενους. Το καταγεγραμμένο υλικό δεν πρόκειται να προβληθεί σε κοινό, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορεί να υπάρξει θόλωση της εικόνας - pixelation - ώστε να μην είναι διακριτά τα στοιχεία των συμμετεχόντων εφόσον δεν το επιθυμούν. Τα τηρηθεί πλήρες και αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο με έξοδα της παραγωγής και θα υπάρξει αμοιβή 50€ για κάθε συμμετοχή. Αυστηρή υποχρέωση κάθε συμμετέχοντα είναι να δώσει με ειλικρίνεια και ακρίβεια κάθε πληροφορία που θα αποτυπώσει την αίσθηση και τις σκέψεις που δημιουργήθηκαν κατά την συνύπαρξη αυτή. Επίσης δεν επιτρέπονται επαγγελματίες του χώρου υπηρεσιών που προορίζονται για ενήλικες. Αποστολή βιογραφικών με τον τίτλο: "w3sleep" στο email: gractorslab@gmail.com

7/7/2022 - Ταινία μικρού μήκους
themysteryman889@gmail.com

Προγραμματίζοντας να κάνω μια ταινία μικρού μήκους που στην οποία δυστυχώς δεν μπορώ να επενδύσω οικονομικά αλλά αν υπάρχουν ηθοποιοί και συντελεστές που θα ήθελαν να συμμετέχουν εθελοντικά θα μπορούσαν να στείλουν. Πιο συγκεκριμένα, άνδρας και γυναίκα (25-28) ηθοποιοί, εικονολήπτης και ηχολήπτης με δικό τους εξοπλισμό.

6/7/2022 - Ζητείται Ενδυματολόγος και Β.Παραγωγης
shanano246@gmail.com

Καλησπέρα σας για τις ανάγκες μικρού μήκους που θα λάβει μέρος 16-17 Ιουλίου ζητείται ενα άτομο για να αναλάβει Ενδυματολόγος και ένα άτομο για Β.Παραγωγης όπου θα πρέπει να έχει όχημα (φυσικά η βενζίνη είναι στην παραγωγή) είναι Low budget ταινία παρόλα αυτά υπάρχει μικρή ανταμοιβή. Επικοινωνήστε μαζί μου στο shanano246@gmail.com

6/7/2022 - Μικρού Μήκους
shortindie89@gmail.com

Πρόσφατα ολοκλήρωσα ένα σενάριο το οποίο θέλω να κάνω, δυστυχώς δεν έχω οικονομική δυνατότητα αλλά αξίζει να κάνω μια προσπάθεια μήπως βρω λίγα άτομα. Θα ήθελα λοιπόν μία γυναίκα (25) και έναν άνδρα (25-28) ηθοποιό και έναν εικονολήπτη με δικό του εξοπλισμό. Ιδανικά θα έγραφα και άλλους συντελεστές αλλά θα το αφήσω ανοιχτό για όποιον άλλον θέλει να βοηθήσει. Η ταινία έχει φιλοσοφικό θέμα και τα γυρίσματα είναι σε εξωτερικό χώρο, τα οποία δεν θα πάρουν πολύ. Ευχαριστώ.

5/7/2022 - Γυναίκα ηθοποιός για ταινία μικρού μήκους.
gr.love.actor@gmail.com

Είναι η ιστορία μίας ψυχής. Που περιφέρεται παντού χωρίς να μπορεί κάπου να ηρεμήσει. Το σενάριο για την ταινία μικρού μήκους περιγράφει την ζωή της Δέσποινας. Ψάχνουμε μία ηθοποιό ηλικίας έως 24 ετών (επαγγελματία ή μη) για να καλύψει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Ο ρόλος θα περιέχει ερωτική σκηνή μεταξύ δύο γυναικών. Υπάρχει πλήρης αμοιβή. Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μας μήνυμα στο gr.love.actor@gmail.com Μελίνα Παππά

5/7/2022 - Γυναίκα - Ηθοποιός
ironfist663@gmail.com

Για την δημιουργία μικρού μήκους ζητείται γυναίκα (22-25) ηθοποιός είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.

3/7/2022 - Ηθοποιός / Αναζητώ εργασία
panosmantz@proton.me

Αναζητώ ταινία, σειρά είτε για να παίξω ως κομπάρσος είτε για υποστηρικτικό ρόλο είτε για main. Είμαι εμφανίσιμος, 1,74 αθλητικός, 28 χρόνων. Έχω σπουδάσει υποκριτική σε ιεκ και έχω ασχοληθεί λίγο με ταινίες. Δεν έχω πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο ρόλος να το υποστηρίζει. Είμαι ανοιχτός σε σοβαρές προτάσεις (από ερασιτέχνες και επαγγελματίες).

2/7/2022 - Ηθοποιός / Αναζητώ εργασία
katerina-leka@hotmail.com

Ζητάω να λάβω μέρος σε ταινίες μικρού μήκους, παραστάσεις, θεατρικά έργα ή τηλεόραση. Είμαι 26 και έχω παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και ταυτόχρονα ασχολούμαι και με την συγγραφή. Ποιήματα μου μπορείτε να βρείτε στις Εκδόσεις Υδρόγειος και στο διαδίκτυο κάτω από το ονοματεπώνυμο μου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο katerina-leka@hotmail.com

2/7/2022 - Ταινία
shortfilm7007@outlook.com

Για την δημιουργία ταινίας ζητούνται δύο γυναίκες (25-27) Εικονολήπτης/ τρία με δικό του/της εξοπλισμό. Άλλοι συντελεστές καλοδεχούμενοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία