Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

18/6/2020 - Τελειόφοιτος / πρόσφατα απόφοιτος για ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ταινία μεγάλου μήκους
info@operoptima.com

Διαθέτουμε ελεύθερη θέση βοηθού σκηνοθέτη σε αγγλόφωνη ταινία μεγάλου μήκους θρίλερ / τρόμου, τοποθετημένη στην σύγχρονη Αθήνα. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα για το καλοκαίρι 2020 (περιοχή Εξαρχείων) και προβλέπεται να διαρκέσουν 2,5 εβδομάδες.

15/6/2020 - Ζητείται ηχολήπτης - ηχολήπτρια
gio.kaltsas@gmail.com

Ζητείται ηχολήπτης - ηχολήπτρια με ή χωρίς δικό του εξοπλισμό για γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους φουτουριστικού χαρακτήρα και ύφους η οποία θα γυριστεί τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Πρόκειται για σενάριο τμήματος δημιουργικής γραφής. Τα γυρίσματα θα είναι 5-6 περίπου ημέρες. Υπάρχει δυνατότητα συμβολικής αμοιβής.
Επικοινωνία στο 92artplace@gmail.com

12/6/2020 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟ ΣΕΙΡΑΣ
kiriazisantonis28@gmail.com

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ 25-35 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ. Η ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ [μια ολοσωμη και μια προφιλ]. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
kalaitzis.info@gmail.com
kiriazisantonis28@gmail.com
ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

8/6/2020 - Ζητούνται τελειόφοιτοι & πρόσφατα απόφοιτοι για βοηθοί crew, ταινία μεγάλου μήκους
antonarap@operoptima.com

Διαθέτουμε ελεύθερες θέσεις βοηθων συνεργείου σε αγγλόφωνη ταινία μεγάλου μήκους θρίλερ / τρόμου, τοποθετημένη στην σύγχρονη Αθήνα. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα για το καλοκαιρι 2020 (περιοχή Eξαρχείων) και προβλέπεται να διαρκέσουν 2,5 εβδομάδες.
Αναζητούμε βοηθούς στα τμήματα:
-Φωτισμού (gaffer/ ηλεκτρολόγος)
-Ενδυματολογίας και Σκηνογραφίας
-Παραγωγής
-Ρακορ και κλακέτα
Επικοινωνία: info@operoptima.com

4/6/2020 - Casting Call
geoevd@gmail.com

Αναζητούνται ηθοποιοί για να παίξουν εθελοντικά σε μικρού μήκους ταινία, μέρος πτυχιακής εργασίας για την SAE Creative Media Institute. Το σενάριο της ταινίας, με όνομα Night Grind, κινείται στα πλαίσια του ρεύματος του film noir. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα από τις 5 - 10 Ιουλίου στην Αθήνα και οι κάμερες που θα χρησιμοποιηθούν είναι η Black Magic Ursa Mini, Black Magic Pocket και Sony a7iii.
Αναζητούνται :
3 άντρες ηλικίας 18 – 25 ετών.
1 γυναίκα ηλικίας 20 – 30 ετών
1 άντρας ηλικίας 30 – 50 ετών
Θα πραγματοποιηθεί casting σε χώρο της σχολής - Κοραή 2 , Μοσχάτο – την Δευτέρα 15 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω email στέλνοντας μου, μια φωτογραφία τους, πιθανό βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. : 6977029379
Email : geoevd@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ!

3/6/2020 - Συνεργάτης για εύρεση πόρων/ χορηγών
shortfilmproject2021@gmail.com

Ψάχνουμε κάποιον που να έχει ασχοληθεί με την εύρεση πόρων και χορηγών για την υλοποίηση διακεκριμένου σεναρίου. Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι ή έχει γνώσεις marketing και θέλει να βοηθήσει μπορεί να μας στείλει στο email shortfilmproject2021@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

2/6/2020 - Αναλαμβάνω color grading
dimitrispanagopoulosdir@gmail.com

Αναλαμβάνω color grading για μικρού μήκους ταινίες, ντοκιμαντέρ, video clip. Για δείγματα δουλειάς επισκεφτείτε το website μου: http://www.dimitrispanagopoulos.com/

1/6/2020 - Δημιουργία θεατρικής ομάδας
nikoskant@live.com

Για την δημιουργία θεατρικής ομάδας με σκοπό φιλανθρωπικών παραστάσεων με βάση την πόλη της Θεσσαλονίκης, ζητούνται ηθοποιοί μέ διάθεση. Για τον ίδιο λόγο ζητειται σκηνοθετης. Οι πρόβες θα γίνονται αρχικώς μία φορά την εβδομάδα και επιπλέον κατά την πορεια τού έργου. Οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να στειλουν βιογραφικο με φωτογραφια στο nikoskant@live.com

1/6/2020 - Ζητείται πτυσσόμενο μαχαίρι
antonarap@gmail.com

Προς ενοικίαση ζητείται πτυσσόμενο μαχαίρι. Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα.

28/5/2020 - Σεναριογράφος
paloromnick@gmail.com

Καλησπέρα,
είμαστε ομάδα παράγωγης και ψάχνουμε σεναριογράφο με έτοιμο σενάριο, ή ιδεα για ντοκιμαντέρ, για να την/το υλοποιήσουμε. Οι ενδιαφερόμενοι ας επικοινωνήσουν μαζί μου στο paloromnick@gmail.com η στο 6938746414

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία