Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

13/2/2018 - Ζητείται μπούμαν
blueshineltd@gmail.com

Ζητείται μπούμαν με δικό του εξοπλισμό για συμμετοχή σε ταινία μικρού μήκους. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα στο e-mail.

8/2/2018 - Sound Design
justleko6@gmail.com

Είμαι νέος, έμπειρος sound engineer & sound designer με εξειδίκευση σε κινηματογραφικές εφαρμογές και post production. Αναλαμβάνω μαζί με συνεργάτες μικρού καθώς και μεγάλου μήκους ταινίες για τις ανάγκες του ήχου από την ηχογράφηση μέχρι και την τελική μίξη.
EMAIL: konstantinos.lesgidis@gmail.com
Κινητό: 6945622858 / 6987887842

4/2/2018 - Ζητειται αντρας και γυναικα ηθοποιος για ταινια μικρου μηκους
antyvens@hotmail.com

Ζητούνται ηθοποιοί, άντρας και γυναίκα, ερμηνευτικής ηλικίας 25-30 για δυστοπική sci fi ταινία μικρού μήκους. Αποστολή βιογραφικών στο antyvens@hotmail.com

2/2/2018 - Ηθοποιοί για θέατρο & ταινία μικρού μήκους
nektarioschat23@yahoo.com

Αναζητούμε ηθοποιούς άντρες & γυναίκες, ηλικία από 25 ως 40 ετών για την ταινία μικρού μήκους - ψυχολογικό θρίλερ (δυστυχώς δεν δίνεται αμοιβή) & για το θέατρο - μαύρη κωμωδία (δίνεται αμοιβή).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: nektarioschat23@yahoo.com

1/2/2018 - Ζητώ γυναίκα και άνδρα ηθοποιό για ταινία μικρού μήκους
tsiap21@gmail.com

Για τις ανάγκες πρωταγωνιστικών ρόλων ταινίας μικρού μήκους ζητείται γυναίκα ηθοποιός 35-38 χρόνων με μαύρα μαλλιά (κατά προτίμηση) και μεσογειακό σώμα.
Ζητείται άντρας 40-45 χρόνων μετρίου αναστήματος.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι 2018. Μπορείτε να στείλε στο tsiap21@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά. Δεν υπάρχει παραγωγή προς το παρών.

31/1/2018 - Υπηρεσίες color correction/color grading
jim251990@gmail.com

Προσφέρω υπηρεσίες color correction/color grading. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επισκεφθείτε το site μου http://dimitrispanagopoulos.com/και να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του email μου jim251990@gmail.com.

30/1/2018 - Κινηματογραφιστης
redlightfilmsco@gmail.com

Αναζητάμε έκτακτα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με δικό του εξοπλισμό για μερικές σκηνές μιας ταινίας μικρού μήκους. Βιογραφικά στο redlightfilmsco@gmail.com. Δυστυχώς δεν υπάρχει αμοιβή.

29/1/2018 - Ζητείται make up artist για προσθετικό σιλικόνης
kostas-ptr@outlook.com

Για τις ανάγκες γυρίσματος ταινίας μικρού μήκους και για την στελέχωση της συγκεκριμένης θέσης για τα υπόλοιπα project με αμοιβή, ζητείται make up artist με γνώση πάνω στα special effect (προσθετικό σιλικόνης). Η απαιτήσεις του πλάνου είναι καθαρά πάνω στη μορφολογία του πρόσθετου και όχι στο texture,την υφή ή το χρώμα. Αποστολή δείγματος δουλειάς στο kostas-ptr@outlook.com ή στο 6972827030

29/1/2018 - Βοηθός σε παραγωγές
mixshortfilm@hotmail.com

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε παραγωγές , πίσω από την κάμερα (Στήσιμο φώτων, μεταφορές, κουβάλημα, βοηθός οπερατέρ, λίγο από όλα) σε videoclip, ταινίες μικρού μήκους, μέχρι βαφτίσεις. Ε-mail στο mixshortfilm@hotmail.com (Δίδεται αμοιβή) Σαν εξτρα εισόδημα

28/1/2018 - Μαθήματα προφοράς Αμερικάνικων Αγγλικών και αυτοδιδασκαλίας Αγγλικών
smartenglishmethod@gmail.com

Μαθήματα φωνητικής και φωνολογίας Αμερικάνικων Αγγλικών με έμφαση στις δυσκολίες για τους ομιλητές της Ελληνικής. Θεωρία και πράξη.
Επίσης, μαθήματα Αγγλικών και αυτοδιδασκαλίας Αγγλικών με χρήση υπολογιστή. Πρωτότυπη μέθοδος με σκοπό το κέρδος χρόνου και την καλύτερη κατανόηση. Έμφαση στην παραγωγή λόγου. Παρουσίαση αρχών και εργαλείων. Κριτική λεξικών και άλλων πηγών.
Τα μαθήματα γίνονται και μέσω Internet.
Email: smartenglishmethod@gmail.com

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία