Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

27/6/2023 - ΗΧΟΛΗΨΙΑ, ΦΩΤΑ
nikoskant@live.com

Εάν υπάρχει σπουδαστής η μη ηχοληψιας που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει εμπειρικά (διχως αμοιβη) σε πρόβες και παραστάσεις θεατρικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη από Ιούλιο έως Δεκέμβρη μπορεί νά μας αφήσει μήνυμα. Προσοχή: Ο ήχος και το φως στην συγκεκριμένη παράσταση έχουν σημαντικοτατη θέση κσι ευθύνη οπότε απαιτείται συνέπεια καί οργάνωση.

24/6/2023 - Αναζητούμε Διευθυντή Φωτογραφίας
pavlopoulos.kon@gmail.com

Αναζητούμε Διευθυντή Φωτογραφίας για μικρού μήκους ταινία τρόμου, η οποία θα γυριστεί 15-17 Ιουλίου. Δίδεται αμοιβή.

23/6/2023 - Ζητούνται ηχολήπτης και οπερατέρ για σπουδαστική ταινία μικρού μήκους
13-13133@saeinstitute.edu

Ζητούνται οπερατέρ και ηχολήπτης για ταινία μικρού μήκους σπουδαστική πτυχιακής.Τα γυρίσματα υπολογίζονται αρκετά άμεσα μέσα στον μήνα και στις αρχές του επόμενου.Για παραπάνω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο
13-13133@saeinstitute.edu

23/6/2023 - Ηθοποιός 20 ετών Άντρας
tzannispal@gmail.com

Ερασιτέχνης ηθοποιός αναζητά ρόλους σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης, είτε μικρού μήκους ταινίας, είτε θεατρική παράσταση. Πολύ συνεργασιμος.

23/6/2023 - Ανάληψη βίντεο συνεντεύξεων
entertainmentnewsgreece@gmail.com

Το Entertainment News Greece, Νο1 Site ψυχαγωγίας, πολιτισμού και υγείας στην Ελλάδα, αναλαμβάνει βίντεο συνεντεύξεις με ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές παραστάσεων, εκδηλώσεων, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων αλλά και γενικότερα Καλλιτεχνών που θέλουν να μιλήσουν για την πρόσφατη εργασία τους ή γενικά την καριέρα τους. (Μόνο για Αθήνα)
Ζητείται συμβολική αμοιβή για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του www.entertainmentnews.gr. Email: entertainmentnewsgreece@gmail.com

21/6/2023 - αναζήτηση πρακτικής άσκησης
poliou9@gmail.com

Αναζητώ κάποια θέση στο σκηνοθετικό τμήμα για πρακτική άσκηση στο χώρο του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης έτσι ώστε να αποκτήσω εμπειρία και με την δημιουργικότητα μου να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ!

21/6/2023 - Μουσικοσυνθέτης για ταινία μικρού μήκους που να παίζει ντουντούκ
tainiamikroumikous2022@gmail.com

Αναζητούμε μουσικοσυνθέτη για ταινία μικρού μήκους που να παίζει ντουντούκ. Παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να στείλει και ένα δείγμα δουλειάς. Δίνεται αμοιβή.

17/6/2023 - Αναζητάμε ηθοποιό 45 - 60 για ρόλο προέδρου
ixistoskotadi@gmail.com

Αναζητάμε ηθοποιό 45 - 60 για ρόλο προέδρου σε ιστορικό ντοκιμαντέρ, εποχής 1965, δίνεται αμοιβή, γύρισμα στην Αθήνα στέλνετε μέχρι Κυριακή 19 το γύρισμα είναι την Τρίτη 20 του μήνα.

15/6/2023 - ΦΟΙΤΉΤΡΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΉΣ ΣΧΟΛΉΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΈΣ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ
kspyridoula@gmail.com

Προετοιμασία για τις δραματικές σχολές Ιδιωτικές - Κρατικές. Αυτοσχεδιασμός - υποκριτική & Θεωρητικά Τιμή συζητήσιμη Email : kspyridoula@gmail.com Τηλέφωνο:6988575912

10/6/2023 - Ηθοποιοί
allecguinness@gmail.com

Καλησπέρα, αναζητώ ηθοποιούς για το φεστιβάλ Επιδαύρου. Σκοπεύω να καταβάλω την πρόταση μου και θα ήθελα να βρω ηθοποιούς ώστε να αναπτύξω μια σχέση ώστε να υποστηριχθεί καλύτερα η πρόταση. Ηλικίες (25-30) Ευχαριστώ.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία