Μικρές Αγγελίες

Όλοι μας έχουμε ή ζητάμε κινηματογραφικά υλικά που περίσσεψαν και δεν τα χρειαζόμαστε. Γιατί να πάνε χαμένα; Σίγουρα ψάχνουμε ανθρώπους για τις ταινίες μας. Ας τους αναζητήσουμε από εδώ. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αλλά παρακαλούμε να μην βάζετε τηλέφωνα επικοινωνίας αλλά μόνο email.
Καταχωρήστε την αγγελία σας εδώ

29/3/2022 - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ PRODUCTION ASSISTANT & COORDINATOR| DIRECTOR ASSISTANT
moustakli.natalia@gmail.com

Αναζητώ συνεργασία σε κινηματογραφικές παραγωγές και γυρίσματα για project, στο πόστο βοηθού παραγωγής & coordinator αλλά και βοηθού σκηνοθέτη.
Έχω επαγγελματική εμπειρία στον χώρο ως coordinator και σκηνοθεσίας.

20/3/2022 - Αναζητώ εργασία ως κορμπάρσος
marinazonorou@gmail.com

Ενδιαφέρομαι για εργασία κομπάρσου σε ταινίες ή διαφημιστικά. Είμαι 20 χρονών, σπουδάζω και μένω στην Αθήνα. Παραθέτω τα στοιχεία μου για επικοινωνία αν ενδιαφέρεστε.
marinazonorou@gmail.com

19/3/2022 - Αναζήτηση γραφιστα
stelios.kazitoris0057@hotmail.com

Δημιουργησαμε μια ομαδα με σκοπό τη δημιουργία ταινιών,βιντεο κλιπ, συνεντεύξεων κ διάφορα άλλα που θα γίνουν στη πορεία.Σημείο αναφοράς μας η αγαπη μας για τη τέχνη και την εκφραστικότητα μέσα από τα δημιουργήματά μας γιαυτό θα θέλαμε να επεκτήνουμε την ομάδα μας ζητώντας γραφίστες που να έχουν το ίδιο πάθος και θέληση για να βγαίνει κάθε φορά όσο το δυνατόν καλύτερο το κάθε μας προτζεκτ

16/3/2022 - ΟΜΑΔΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ
sasdeathor@hotmail.com

Είμαστε ομάδα ανθρώπων, που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για γυρίσματα των project σας (ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ). Στη κατοχή μας έχουμε, 2 σταθερές κάμερες, 1 drone, εξοπλισμό airsoft, προβολέα για βραδινά γυρίσματα, green screens και πολλά άλλα. Μέχρι στιγμής τα δικά μας project, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (Youtube / Facebook) και στόχος μας είναι ο κινηματογράφος. Οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες σκηνοθέτες / τριες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email : sasdeathor@hotmail.com

14/3/2022 - Ηχοληπτης για μικρου μηκους
pavlopoulos.kon@gmail.com

Για τις ανάγκες μικρού μήκους ταινίας που θα γυριστεί τον Απρίλιο αναζητούμε ηχολήπτη. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν τρεις μέρες. Δίδεται αμοιβή.

12/3/2022 - Ταινία μικρού μήκους
melijohn468@gmail.com

Για καλλιτεχνική ταινία μικρού μήκους ψάχνουμε δύο γυναίκες από 25 εώς 35. Δεν υπάρχει αμοιβή. :(

11/3/2022 - work
stelios.kazitoris1@gmail.com

Καλησπέρα σε όλους Δημιουργησαμε μια ομαδα με σκοπό τη δημιουργία ταινιών,βιντεο κλιπ, συνεντεύξεων κ διάφορα άλλα που θα γίνουν στη πορεία.Σημείο αναφοράς μας η αγαπη μας για τη τέχνη και την εκφραστικότητα μέσα από τα δημιουργήματά μας γιαυτό θα θέλαμε να επεκτήνουμε την ομάδα μας ζητώντας εθελοντές εικοληπτες που να έχουν το ίδιο πάθος και θέληση για να βγαίνει κάθε φορά όσο το δυνατόν καλύτερο το κάθε μας προτζεκτ. Η ομάδα ξεκινάει από το 0 με καλή δουλειά μετά από καιρό θα έχουμε και έσοδα. Οποίος θέλει να στείλει.

9/3/2022 - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΗΡΙΑΛ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ
alexiosdimitriou92@gmail.com

Καλησπερα σας ,
Ονομαζομαι Αλεξιος Δημητριου και ειμαι νεος σεναριογραφος και αναζητω σκηνοθετη που να του στειλω την ιδεα μου για τηλεοπτικη σειρα και κωμικη και δραματικη και εφοσον τον η την ενδιαφερει να προσεγγιζαμε εταιριες παραγωγης και καναλια για τη νεα σαιζον .

9/3/2022 - Μικρού Μήκους
lstar8849@gmail.com

Για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους σε θεατρικό και ποιητικό στιλ θα ήθελα δύο γυναίκες ερμηνείας 25-30. Δεν υπάρχει δυνατότητα αμοιβής.

8/3/2022 - Μικρού μήκους
mariatziova1967@yahoo.com

Για τα γυρίσματα πειραματικής ταινίας μικρού μήκους χρειαζόμαστε σκηνές απο πρόσωπα, καταστασεις και πράγματα. Μπορείτε να στείλετε βίντεο με αλλόκοτες σκηνές στο email.

Καταχωρίστε την αγγελία σας

Στείλτε μας την αγγελία σας και θα τη δημοσιεύσουμε.
* Υποχρεωτικά πεδία